hoe goed trimmen berber tapijt

Vaak, Berber tapijt en anderen als het zijn gekozen vanwege hun zachte, huiselijke sfeer. Ze werken goed als het gaat om huishoudens waar er gaat veel activiteit, en ze zijn heel veerkrachtig als het gaat om weerstand tegen vlekken. Het installeren van tapijt van dit type kan echter een beetje een gedoe. Als je probeert om de finishing touch op een kamer dat je ze met een Berber te zetten, zijn hier een paar tips om u te helpen gedaan te krijgen zonder al te veel van een hoofdpijn.

Trimmen stroken van Berber aan de afmetingen van de ruimte passen zoals u mat hen kan een beetje moeilijker dan het lijkt te zijn. Zelfs als uw metingen waren vrij dicht, is er meestal een klein beetje teveel overgebleven rond de randen en hoeken. Als je eindigt met dit, het is niet per se een slechte zaak. Het is beter om een ​​beetje te veel dan een beetje te weinig hebben zodra het is allemaal aangelegd, en dit toont aan dat u een beetje gezond verstand als een tapijt installateur. Toch zal de overmaat tapijt moet worden verwijderd.

Proper snijden tijdens de installatie

Omdat Berber tapijt is opgebouwd uit duizenden kleine loops, je moet voorzichtig zijn als je het markeren van de overtollige tapijt te snijden. Aangezien de lussen gewoonlijk zijn gerangschikt in rijen, is de beste keuze zal geprobeerd worden gesneden tussen deze rijen zoveel mogelijk. Hierdoor wordt voorkomen dat het snijden van de lussen te veel, die het tapijt onder je plinten een rafelige uiterlijk zal geven.

De makkelijkste manier om Trim

De eenvoudigste manier om te gaan met dit is om de extra lengte langs deze rijen te markeren, en snijd het uit de achterkant van het tapijt. Gewoon afpellen het tapijt rug en het snijden van de onderkant van het langs die grenzen u zojuist gemarkeerd zou moeten werken prima. Het is mogelijk om het snijden van de voorzijde, maar veel moeilijker. De lussen van garen hebben de neiging in de weg te krijgen, en het is veel gemakkelijker om de cut botch. Er is geen reden om al te ingewikkeld met hoe je het snijden te krijgen. Zolang je gaat langzaam genoeg langs de lijn die u hebt gemaakt, moet een eenvoudige mes u van dienst zijn goed genoeg.

Omgaan met Verzwakte Loops

Zodra het tapijt is helemaal klaar om te gaan, dat betekent niet dat het tapijt kan niet stil rafelen op de lussen. Als dit gebeurt, zal de gescheiden uiteinden stick omhoog en kijk langer dan de rest van het tapijt. Ze zullen opvallen aan mensen die bezoeken, en zal moeten terug naar beneden worden getrimd. Probeer de verleiding om het tapijt deel rond de gewraakte strengen te knippen uit de hele draad te voorkomen. Dit kan leiden tot hiaten in uw tapijt na verloop van tijd, die net zijn als veel van een doorn in het oog als de losse onderdelen. In plaats daarvan, neem een ​​eenvoudige paar van tailoring schaar, en trim de strengen als niveau met de rest van het tapijt als je kunt. Niemand zal in staat zijn om eventuele onvolkomenheden te zien in de Berber, tenzij ze letterlijk inches weg van, en het houden van de omringende strengen van omvouwen in het gat op te vullen.

Berber kan een beetje een gedoe om voor te zorgen, maar het zachte gevoel van het meer dan compenseert de moeilijkheid van de installatie en het onderhoud zijn. Wanneer je loopt er over heen, dan heb je nauwelijks in staat zijn om te geloven dat het synthetische.