hoe goed waterzuivering tabletten gebruiken

Als je goed water kunt u informatie over zowel de behandeling water nodig hebben. Elke doe-het-zelf huiseigenaar kan de behandeling tabletten gebruiken om succesvol te goed te behandelen water.

U moet weten hoeveel tabletten nodig zijn om bacteriën uit het water te verwijderen. De hoeveelheid is gebaseerd op de kubieke liter water in de put. Deze informatie is meestal het schot van de put. Gebruik dit nummer, samen met de aanwijzingen op de verpakking, om te berekenen hoeveel tabletten u moet gebruiken.

Stap 1 – Bepaal de juiste hoeveelheid

Schakel de put pomp. Als u een waterontharder, zet het in de bypass-modus. Draag je handschoenen en bril, zoals de chemische stoffen in de tabletten hard op je huid en ogen kan zijn. Zet ongeveer 2-3 liter water in de emmer en voeg de tabletten. Roer tot ze oplossen. Giet het mengsel in uw goed, zet dan de tuinslang in het schutbord en laat deze minstens 20 minuten.

Stap 2 – Behandeling Water

Laat de put zitten zonder gebruik gedurende 24 uur. Na die tijd, zet een aantal kranen in uw huis en laat ze lopen tot je chloorlucht. U kunt dan uw waterontharder uit bypass-modus en gebruik je water zoals gewoonlijk.