hoe graniet verf op oppervlakken buitenshuis te gebruiken

Gebruikmakend van graniet verf is een goede manier om een ​​andere textuur aan een oppervlak waarop het wordt aangebracht creëren. Door het begrijpen van het proces van de juiste manier toe te passen, kunt u er zeker van zijn dat u het resultaat dat u wenst te krijgen.

Verzamel alle u nodig heeft om de taak te voltooien apparatuur. Houd rekening met alle oppervlakken die u van plan te dekken met granieten verf en of je nodig hebt om een ​​ladder te gebruiken om ze allemaal te bereiken. Inspecteer alle oppervlakken om hun staat van onderhoud en de omvang van het schoonmaken en rectificatie werk dat nodig is vast te stellen.

Stap 1 – Voorbereiding

Wees ervan bewust dat gebieden zoals loopbruggen uitgebreidere reinigen wanden dan vereist door de aard van het gebruik ervan. Verkrijgen van de juiste reinigingsoplossing of gebruik de juiste werkwijze volgens het materiaal het oppervlak uit.

Stap 2 – Schoonmaken

Plan het werk, zodat je in staat bent om het te ondernemen op een heldere droge dag zijn.

Stap 3 – Meng en Test Paint

Bereid het oppervlak waarop de graniet verf aan te brengen door het grondig reinigen met een hogedrukreiniger of een emmer zeepsop en een borstel. Nadat het is schoongemaakt, afspoelen met schoon water alvorens het op natuurlijke wijze drogen. Dit proces zal u in een positie om de punten waar verbetering nodig is merken. Gebruik een plamuurmes om Spackle of vulmiddel van toepassing op alle kleine gaatjes of gebreken. Laat ze drogen in overeenstemming met de instructies voordat u verder gaat.

Stap 4 – Techniek

Een afzonderlijke levering van verf kristallen kunnen worden verkregen toevoegen graniet verf om een ​​sprankelend effect dat bijzonder effectief op openlucht oppervlakten te leiden. Als u niet zeker weet of u wilt het resultaat, test de verf eerst zelf op een stukje stuk karton of een onopvallende deel van een muur. meng een beetje verf kristallen met een kleine hoeveelheid van de verf vóór de test om te zien hoe het eruit ziet. Als je tevreden bent met het laatste, kunt u het hele pakket van kristallen in de verf gieten en roer het grondig alvorens het.

Als u het aanbrengen van de verf op verschillende ondergronden, te beginnen met muren alvorens het aan een paden of loopbruggen. Dit zorgt ervoor dat het kan gedroogd worden zonder gestoord hetgeen het geval zou zijn indien promenades eerst geverfd. Gebruik afplaktape langs elke randen die bescherming nodig hebben, zoals langs goten. Vermijd het gebruik van reguliere zelfs slagen van de roller of het aanbrengen van de verf te dun. Willekeurige patronen worden het best gebruikt bij de toepassing van dit type verf om een ​​goed resultaat te krijgen en het moet dikker worden toegepast dan je zou standaard verf. De tweede laag moet worden aangebracht met een borstel en moet ook gedaan worden met willekeurige penseelstreken. Laat de verf drogen volgens de instructies, of tenminste 4 uur.