hoe je een aluminium gebruiken buigen pauze om een ​​raam te wikkelen

Tijdens de zomermaanden, mensen gebruiken een wrap venster om zonlicht dat door een raam te buigen. Aluminium is het beste materiaal te gebruiken bij het wikkelen van een raam door afbuigen kwaliteiten. Dit zal de temperatuur in de huizen koeler. Een buigende pauze het beste gadget gebruiken om buigen van aluminium aan de vorm van de vensterbank. Aangezien een raam wrap een aantal bochten vergt dan een pan pauze zullen worden aanbevolen. Band weg een aantal instelbare vingers die geschikt is voor dit type project is.

Meet je de vensters die u wenst in te pakken. Meet de diepte raamkozijn.

Stap 1 – Klik hier voor de Metingen

Met behulp van uw karton, trek je een sjabloon van het venster met behulp van de metingen die u eerder hebt verkregen. Pre-past de kartonnen sjabloon op uw raamkozijn en markeer alle partijen die u wilt buigen en om de richting van de aluminium stuk moet worden gebogen.

Stap 2 – Maak een Template

Trace uit de omtrek van de kartonnen mal die u op de aluminiumplaat. Ook merk de waar u de metalen plaat zal buigen en zorg ervoor dat u noteren de richting van de bocht. Je wilt niet aan het aluminium in de richting van de verkeerde richting te buigen, omdat constant buigen van de ene richting naar de andere kan uiteindelijk breken de aluminiumplaat en zal het onbruikbaar maken en je zal uiteindelijk met behulp van meer aluminium platen die je nodig hebt. De aluminium plaat die is verborgen onder het bovenste gedeelte van de rem zal horizontaal blijven terwijl het gedeelte vertoning zal buigen en in de richting van de rem. Altijd onthouden dit zodat je niet een fout maakt in buigen.

Stap 3 – Teken de Outline

Oefen het buigen van aluminium platen met enkele restanten lakens. Heeft u een gevoel voor het eerst hoe de aluminium platen buigen voor het buigen van aluminium plaat venster uitsparing. Plaats de aluminium plaat in de pan rem. De pan break heeft een breuk in het blad waar de rem liften tot aan de bocht te vormen. Lijn de markering op je vel aluminium met de breuk in de rem.

Stap 4 – Buig de Aluminum

De meeste pauzes zal werken door te trekken naar beneden twee hendels aan de zijkant van de rem. Het bovenste gedeelte van de rem zal naar beneden te duwen op de aluminium plaat die u wilt buigen, waardoor het op zijn plaats houden terwijl u de plaat te buigen. Aan de zijkanten van de pan rem, is er een grote hefboom een ​​gewicht op de top. Trek deze naar u toe tijdens het kijken naar de rem lift en buig de aluminium plaat. Wanneer de aluminiumplaat wordt gebogen in de hoek die u op zoek bent om te buigen, laat de hendel ontgrendelen de rem en trek uw stuk. Herhaal dit aan alle zijden die moeten worden gebogen. Fit venster wrap op uw raam om te zien of meer buiging is vereist.

Stap 5 – Zet de Brake