hoe je een back-up power generator te gebruiken

Een back-up power generator is de beste oplossing voor uw elektriciteit problemen, maar stelt u in staat om een ​​levering van elektriciteit die onafhankelijk is van het net te hebben. Zodra u uw bescherming tegen blackouts en problemen elektriciteit gekocht, de volgende stap is hoe om te leren hoe je een back-up power generator te gebruiken. Het krijgen van een draagbare generator is het ideaal voor wordt het gemakkelijker voor u om te vervoeren.

Het hebben van een stroomgenerator en het gebruik ervan zijn twee verschillende dingen. Er zijn enkele belangrijke dingen die je moet weten over het gebruik van een elektrische generator. De generator gekozen moet men die zorg kan dragen voor het vermogen dat wordt verwacht te hanteren. Test uitvoeren van de generator is het belangrijk om ervoor te zorgen dat alles op zijn plaats en kan de vereiste back-up te bieden als dat nodig is.

Stap 1 – Het vullen met brandstof

De eerste stap is dat het vullen van de brandstof. Belangrijk is dat de brandstof niet gevuld tot aan de rand. Zorg ervoor dat u een duim leeg te laten op de top van uw brandstoftank. Houd de generator rechtop om zo brandstof lekkage te voorkomen.

Stap 2 Veiligheidsoverwegingen

Veiligheidsoverwegingen moeten strikt worden in gedachten gehouden tijdens het gebruik van een generator als een kleine fout kan leiden tot een dodelijk ongeval. Houd kinderen en huisdieren uit de buurt van de machine en ervoor zorgen dat het uit het huis wordt gehouden.

Stap 3 – Sluit het snoer

De uitlaatgassen van de stroomgenerator kan leiden tot een risico van vergiftiging en dus is het belangrijk dat de opening voor de uitlaat is geplaatst aan de buitenkant van het huis. Dit is een belangrijke voorwaarde dat de veiligheid niet lichtvaardig moet worden genomen. Een minimale afstand van 10 ft van het huis is strikt te worden nageleefd.

Stap 4 – Zet de Generator

Laat de generator niet rechtstreeks aan te sluiten op het elektrische systeem van het huis als er geen isolatie apparaat. Dit geldt voor alle typen generatoren, stationaire en draagbare. Dit toestel is ontworpen om uw huis te isoleren van het net, een erkende elektricien moet het te installeren. Als uw back-up generator niet is geïsoleerd, is er een groot gevaar voor elektrocutie of het starten van een brand in het elektrische systeem van uw huis. De veiligste en eenvoudigste manier om een ​​generator te gebruiken is om de apparatuur en verlichting direct aangesloten op de generator unit.

De elektrische karakteristieken nog een ander gebied voor het gebruik van de noodstroom generator die moet worden aangepakt. Elektrische ongevallen kan gevaarlijk zijn en kan onherstelbare schade veroorzaken, dus moeten de elektrische leidingen en aansluitingen niet in het gedrang komen onder alle omstandigheden. De gewone draden thuis niet worden gebruikt voor de generator. Alleen de zware buitenkant verlengsnoer wordt gebruikt voor de stroomgenerator.

Het ene uiteinde van de kabel moet worden aangesloten op de generator en de andere in het professioneel geïnstalleerd isolator specifiek voor de generator. De bedrading moet grondig worden gecontroleerd voor gebruik. Het huis mag niet worden aangesloten op het net. De beste optie is om verlichting en apparatuur aan te sluiten op de uitgangen die op de generator.

Met de stroom ingeschakeld trek gewoon de start snoer en krijg je de generator gestart.

Laatste maar niet de minste zorg ervoor dat u testen uitvoeren van uw machine een een tijdje, zodat u zeker weet dat zij in staat zijn om de back-up te bieden wanneer dat nodig zou zijn. Zorg ervoor dat regelmatig onderhoud en dat dit wonder machine die u voorziet van alle kracht die je nodig hebt wordt regelmatig gecontroleerd.

Leun achterover en volledig worden zorgeloos genieten. Nu elektriciteit kan niet langer spelbreker spelen om uw plannen.