hoe je een balk-type momentsleutel gebruiken

Een balk-type momentsleutel kan een zeer nuttig hulpmiddel voor het uitvoeren van auto-onderhoud en reparaties. Als je ooit nieuwsgierig over hoe u dit unieke instrument te gebruiken geweest, lees dan verder om de basis te leren.

Voordat u de bundel-type momentsleutel om strakker of losser geen bouten, zorg ervoor om een ​​stopcontact waarvan de grootte overeenkomt met dat van de bout wordt u aanpassen hechten. Volgende Raadpleeg de handleiding van het gereedschap om de aanbevolen hoeveelheid circulaire kracht, of “koppel”, bepalen het type bout u zal aanpassen, dan is het invoeren van de juiste torsie metingen in omvang van de sleutel is. Houd in gedachten dat het toepassen van te veel koppel is onderhevig aan de bout beschadigen.

Stap 1 – Prep Uw Wrench

Na klaargestoomd uw momentsleutel, zorgvuldig bevestig de aansluiting van de bout die u wilt strakker of losser. Als u de bout te scherpen, ga dan naar het handvat van de sleutel aan de beurt met de klok mee de mode. Indien u wenst los te maken of maak de bout, draai het handvat van de sleutel in een tegen de klok in de mode. Zodra de ingevoerde hoeveelheid koppel is aangebracht, is er een vrijgeefmechanisme in het handvat van de moersleutel dat aanvullende werking te stoppen wordt naar voren gebracht. Het zal voelen alsof je momentsleutel is loskomen van de bout wanneer dit mechanisme zijn plicht vervult.

Stap 2 – Breng Circular Force