hoe je een bekleding singels brancard correct te gebruiken

Om ervoor te zorgen dat het materiaal dat u gebruikt tijdens bekleding of reupholstery is mooi en strak, zal je nodig hebt om te begrijpen hoe een bekleding singels brancard correct te gebruiken. Net als alles, er zijn maar weinig richtlijnen je moet volgen zodat je niet het weefsel scheuren of enige andere slordige fouten. Hier is hoe om zowel een schuimspaan uit de singels brancard en een zwanenhals singels brancard te gebruiken.

Deze brancard lijkt verwant aan een voetafdruk, bestaat uit hout in de meeste gevallen en het bevat een riem lus en houten pluggen met een mooie afgeronde handgreep voor eenvoudig gebruik.

Bij gebruik van een schuimspaan Webbing Brancard

Het uiteinde van de gordel over het meubelframe. De singels roll moet naar u toe. Zorg ervoor dat een duim van de gordel overlapt het meubilair tegenover je. Sluit het frame om de band met behulp van spijkers of nietjes, uw keuze. Neem de overlappende stuk en vouw naar u over het gedeelte dat u zojuist hebt geplakt omhoog of geniet. Gebruik een paar spijkers of nietjes om het te beveiligen, de vorming van een W.

Stap 1: Secure Webbing aan de Meubelbeurs Frame

Pak je stretcher, handvat wees up, met de plug afgekeerd van het frame van het meubilair. Trek de band naar de buurt van de rand van het frame. Vouw het in een vorm die lijkt op een lus en steek de lus in de sleuf van de brancard’s. Je zult nu gebruik maken van de plug om dat veilig te stellen door het plaatsen van de plug door de lus.

Stap 2: je klaar om de brancard gebruiken

De zwanenhals is een beetje anders dan de schuimspaan uit de brancard, iets dat lijkt op een verfroller, maar een bar vervangt de roller. Er zijn ook scherpe tanden en een rubberen coating. Dit soort brancard mag alleen worden gebruikt voor jute of canvas omdat het bandje gaten.

Bij gebruik van een zwanenhals Webbing Brancard

Trek je spanband naar u zo strak mogelijk. Omsluiten de singels rond de brancard, het verlaten van een inch buiten de dichtstbijzijnde rand van het meubilair frame. Houd het handvat naar u toe, en trek het zo dat de tanden van de brancard van het contact met de band te maken. Houd het rubber omhuld einde aan de buitenkant van het frame, duw de hendel naar beneden stevig. Nu moet je in staat zijn om ervoor te zorgen dat de gordel is mooi en strak.

Stap 1: Herhaal stap 1 voor het gebruik van een schuimspaan Webbing Brancard

Met behulp van het meubilair kader dichtstbijzijnde, tack of nieten langs de singels aan. Er moet een inch overblijft als overlap voordat je knip dan de singels. Plaats de duim van het materiaal, zodat het betrekking heeft op de spijkers (of nietjes) die u gebruikt. Zorg ervoor om het te beveiligen. Herhaal dit proces voor elke band van de gordel dat u ten minste drie aan elke kant of meer gebruikt, als u te maken met een grotere punt.

Stap 2: Gebruik de brancard

Stap 3: Sluit de singels aan de Meubelbeurs Frame

Nu heb je geleerd hoe om adequaat te werken met ofwel een schuimspaan of zwanenhals singels brancard.