hoe je een bleekmiddel oplossing te gebruiken voor meeldauw schoon

Ik ben een full-time freelance schrijver die houdt om mensen te helpen te nemen ingewikkelde problemen en maken ze makkelijker te begrijpen. Ik houd van boeken, films, en in het bijzonder TV. Wilt u een kijkje op mijn werk te nemen, kijk op mijn website.

Meeldauw is walgelijk, en het kan in een licht bevochtigde punt van uw huis. Het kan elk hoekje te vinden of gaatje u niet helemaal droog grondig genoeg, en het zal het opzetten van shop.

Aard van Bleach te gebruiken

Meeldauw is een specifiek type van de schimmel die groeit flat in een van beide een donzige of poederachtige manier. In de beginfase zal valse meeldauw verschijnen als gele vlekken en de voortgang in een bruine kleur, terwijl de echte meeldauw begint met witte vlekken die geelbruin en vervolgens zwarte loop van de tijd draaien.

Een eenvoudige oplossing voor de meeste oppervlakken

Het wordt vaak gevonden op de kelderwanden, badkamer oppervlakken, stoffen of planten. Het zal geen planten te teistert beschadigen en kan vele ernstige gezondheidsproblemen voor mensen en huisdieren die voortdurend worden blootgesteld aan het of inslikken veroorzaken. Het kan leiden tot hoofdpijn, krassend keel, hoesten, en ernstige longproblemen veroorzaken, vooral omdat het daadwerkelijk kan beginnen te groeien in de longen.

Meeldauw’s favoriete kamer in het huis: The Bathroom

Hoewel er veel verschillende oplossingen voor het houden van schimmel van het aanvallen van uw huis en uw gezondheid, is er een stof die beter dan de rest werkt: bleekmiddel. Een eenvoudige bleekwater oplossing kan meeldauw te vallen, waar het leeft en te vernietigen, zodat u met een gesaneerde omgeving trots op te zijn.

Outdoor Meeldauw Can Be More Hardnekkige

Het is belangrijk dat u het juiste type bleekmiddel gebruiken. Moet chloor dat wordt gebruikt op oppervlakken niet het soort bedoeld voor het reinigen van kleding of de soort voor het verven van haar schoon te maken. Er zijn veel verschillende soorten van bleekwater, dus zorg ervoor dat u dubbel te controleren wat je al hebt in uw huis alvorens het te gebruiken.

Bleach is niet goed voor Stoffen

Terwijl bleekmiddel toxisch zou een dergelijk verdund hoeveelheid niet te gevaarlijk. Echter, wilt u er zeker van te werken in een goed geventileerde ruimte en voor kinderen en huisdieren uit de buurt van de oplossing te houden. Je moet ook voorzichtig zijn met je kleding, zoals bleekmiddel zal ruïneren wat je draagt ​​als krijgt op.

onderwerpen

De meest gebruikte oplossing om schimmel te verwijderen van een oppervlak bevat 1/4 kop bleekmiddel voor elke 1 liter warm water. Dit moet je vuistregel voor de meeste schimmel verwijderen van projecten.

Afhankelijk van de grootte van het gebied dat u wilt opruimen, dan heb je een grotere hoeveelheid van de oplossing nodig. Ook in gedachten houden dat hoe meer poreuze het getroffen gebied is, hoe groter de oplossing die u nodig hebt, als je nodig hebt om opnieuw toe te passen en struikgewas meerdere malen naar beneden te dringen tot de wortels van de groei.

Als de oplossing en schrobben is niet genoeg om de schimmel te verwijderen, voeg nog een 1/4 kop en probeer het opnieuw. Soms moet je iets gewoon een beetje sterker afhankelijk van hoe lang de schimmel groeit al nodig hebben.

Meeldauw kan ook veel verschillende delen van uw huis teisteren, maar het is vooral te vinden in uw badkamer.

Een van de meest voorkomende plaatsen voor schimmel groeien op het douchegordijn. Over het algemeen van invloed op de bodem van de douche waar je niet vaak op zoek. U mag pas beginnen aan de groei merken wanneer het is gevorderd tot hoger op het douchegordijn. De beste actie is preventie hier. Het ontwikkelen van een regime voor het regelmatig reinigen van uw douchegordijn is belangrijk, omdat het verwaarlozen van het leidt tot groei, waarvan de meeste niet in de gaten totdat het te laat is.

Het schoonmaken van een douchegordijn kan vanzelfsprekend lijken, maar er zijn een aantal methoden die effectiever zijn dan anderen. Als u een doek gordijn, kunt u het uit te voeren door middel van uw wasmachine. Echter, vaak dit soort douchegordijnen hebben een plastic inlay, die niet goed doen als het in de wasmachine gewassen. Als je gordijnen van dit type hebben, zorg ervoor dat de inlay te scheiden voor het wassen van de stof deel.

Een andere optie is om uw verdunde bleekwater oplossing in een spuitfles gieten en spuit het douchegordijn elke keer dat iemand gebruik maakt van het bad of douche.

Als je de onderkant van uw douche gordijn bent vinden wordt vaak tekenen van meeldauw, is het een goed idee om het bad dat het zit in ook schoon te maken. Dit zorgt ervoor dat je hele gebied is schoon en sanitair. Om dit te doen, mix je oplossing in een grote hoeveelheid om het bad te vullen. Als je weet hoeveel liter uw bad kan houden, moet dat het gemakkelijk te berekenen maken. Laat de oplossing zitten voor ongeveer 30 minuten, dan scrub, afvoer en spoel.

Gipspleister, cement en andere poreuze, maar harde oppervlakken kan meeldauw groeien. Om deze oppervlakken beter schoonmaken met een oplossing van 1/2 kop bleekmiddel voor elke 1 liter water. Moet u waarschijnlijk een groot deel van de oplossing om effectief dekkend aanbrengen. Je moet ook een borstel te gebruiken, zoals schimmel die buitenshuis is gegroeid moeilijker te verwijderen zijn.

Bij de behandeling van een verticaal oppervlak, zoals het opruimen van uw huis, moet u de oplossing voor het hele getroffen gebied bestrijken spuiten. Laat de oplossing te zitten voor 30 minuten, en daarna schrobben met een lange steel borstel en spoel.

Mensen vaak proberen en gebruik maken van de oplossing op stoffen die meeldauw zijn gegroeid, maar het is niet aan te raden. Dit werkt slechts een deel van de tijd, en ook wel werken, is het waarschijnlijk dat de stof is verkleurd en vervallen in het proces toch. Tenzij je te maken hebt met effen witte lakens, moet bleekmiddel worden vermeden. Het is vaak beter dan borax chloorbleekloog naar schimmel bedekte stoffen schoon te maken.

>> Hoe schoon Meeldauw Zonder Bleach