hoe je een boot krimpfolie pistool

Boot krimpfolie wordt gebruikt om een ​​afdekzeil in de winter. Krimpfolie beschermt de boot tegen de elementen. U gebruikt een boot krimpfolie pistool om de krimpfolie te verwarmen. De boot krimpfolie pistool kan een beetje ingewikkeld om te gebruiken, maar dit artikel zal u tonen hoe.

Een boot krimpfolie gun kit wordt geleverd met een metalen bewaker die voorkomt dat u van het krijgen van de hitte te dicht bij de krimpfolie. Plaats de bewaker op het pistool op het mondstuk. Ze kunnen schroeven of snap op zijn plaats.

Stap 1 – Sluit de Guard

Propaan wordt gebruikt met een boot shrink wrap gun. Installeer de slang in de kit om de slang mondstuk op het pistool. Het andere uiteinde wordt dan vastgeschroefd op de bovenkant van het propaan. Gebruik de verstelbare moersleutel om de verbinding schroef vast te draaien.

Stap 2 – Sluit Propaan

Stap 3 – Gebruik de Boat Shrink Wrap Gun

Draai de klep op de propaan tank links aan de gasstroom door de leiding laten. Haal de trekker op de boot shrink wrap pistool tegen hitte te verdrijven. Beweeg het pistool over de krimpfolie in een gelijkmatige beweging, niet een verblijf in de plaats te lang.