hoe je een concreet edger gebruiken

Wanneer u een betonplaat of stichting giet, wil je een concreet edger gebruiken om vlak en rechte randen die u zullen helpen een professioneel uitziende afwerking op de cement te maken. Met een beetje oefening, zal je onder de knie krijgen van het gebruik van het gereedschap binnen een paar minuten en in staat zijn om professioneel uitziende randen op uw betonplaat of stichting. Deze how-to guide leidt u door het proces van het gebruik van een betonnen edger. Laten we beginnen.

Voordat u begint met de betonplaat rand, moet u wachten tot het begint te drogen en uitharden. Als je begint met het scherpen, het cement moet enigszins stevig maar nog steeds soepel en kunnen worden samengewerkt met de edger zijn. Raak het cement met uw vingers om te testen. Als de consistentie is nog steeds loopneus of waterige, moet u wat langer wachten voordat je kunt beginnen met het scherpen.

Stap 1 – wachten tot het Cement is bijna droog

Steek het blad van het beton edger tussen het cement en houten vorm die werd gebruikt om de plaat te maken. Het vlakke deel van de betonnen edger moet worden op de bovenkant van het cement plaat zelf. Bij het plaatsen van de edger lemmet, doe dat dan langzaam en probeer niet om de cement naar binnen te duwen.

Stap 2 – Lijn de Concrete Edger

Bij drukken op de betonnen edger wees voorzichtig te veel druk niet toe te passen. Terwijl je wilt wel voldoende druk uit te oefenen om te plat en strek de hoek rand, wil je niet om zo veel druk dat je daadwerkelijk zal drukken of squish het cement plaat toe te passen. Het kan u een paar seconden duren om te bepalen hoeveel druk je nodig hebt om van toepassing op de plaat, maar je moet onder de knie zeer snel.

Stap 3 – niet van toepassing te veel druk

Begin langzaam glijden de betonnen edger over het oppervlak van de betonplaat terwijl ervoor te zorgen dat het blad blijft ingeklemd tussen de plaat en het formulier. Laat je niet in een rush, en druk op de edger langzaam langs de bovenkant van de plaat met dien verstande dat het vlakke deel van de edger blijft gelijk met de bovenkant van het cement. Wanneer duwen of trekken de edger Gebruik lange halen in plaats van korte schokkerig degenen. Indien mogelijk, vanaf een uiteinde van de plaat en helemaal naar de andere kant blijven zonder te stoppen. Dit zal resulteren in een veel schonere randen wanneer u de concrete vormen te verwijderen.

Stap 4 – Edge Met lange halen

Als u moet stoppen met de rand van de betonplaat om wat voor reden, plaatst u de edger in de emmer water. Wanneer u terugkeert, zorg ervoor dat de edger grondig te spoelen en veeg eventuele cement die mogelijk klampte zich vast aan de edger.

Stap 6 – Af en toe Spoel de Blade

(Tip – Als terwijl u de rand van de betonplaat, het cement wordt te hard, splash een handvol of twee van het water in het gebied waar de plaat begint te drogen en dan is uw edger snel voorbij die plek.)