hoe je een grotere benzinetank te gebruiken met een barbeque

Het is gemakkelijk om een ​​grotere benzinetank te voegen met een barbeque, omdat het gewoon een bevestiging slang vereist. Gas grills zijn over het algemeen aangedreven door ofwel propaan (LP) of aardgas (NG), maar beide soorten grills kunnen ondersteunen grotere gastanks. Kosten is ook een factor in gedachten te houden, echter, propaan kost veel meer dan aardgas. Het is belangrijk om de converter slang juist gebruik – het is niet bedoeld als aardgas cilinder aangesloten op een propaan grill. Zolang de slang goed is aangesloten en de vrijstaande gastank stabiel is, is er geen probleem met de grill met een grotere tank.

Er zijn veel verschillende maten van de converter slang beschikbaar, afhankelijk van wat voor soort grill die u gebruikt. De fabrikant van uw grill kan een converter slang aanbieden of er kan een generieke soort die werkt met uw gas grill zijn. Een goede plek om te controleren is in een huis reparatie winkel. Deze slang past in de kleine fles vlek op het rooster, waarbij een gastank normaal aansluit, naar de top van een vrijstaande benzinetank.

Stap 1 – Het vinden van de juiste Converter Hose

Neem je een tang en verwijder de oude gas tank. Plaats de oude gas tank opzij, zorg ervoor dat niet toe te staan ​​geen gas te morsen. Sluit de converter slang op de grill, waar de oude gas tank eerder vastgeschroefd. Het andere uiteinde van de slang aan de grotere benzinetank. Zorg ervoor dat beide uiteinden goed vast zitten.

Stap 2 – Aansluiten op de Gashouder

Als uw grotere benzinetank goed is aangesloten op de converter slang en de converter slang is aangesloten op de grill, moet je helemaal klaar zijn. Zet uw grill en maak je klaar voor een aantal barbecue.

Stap 3 – Use Your Grill

Een extra punt om te overwegen is wat voor soort gas uw grill gebruikt. Een propaan gas grill kost bijna 7times meer te bedienen dan een natuurlijk gas grill. Een refill tank voor een standaard-sized propaantank kost ongeveer $ 18. Dit is ongeveer $ 4,19 per therm. Aardgas prijzen te wijzigen afhankelijk van de tijd, maar dezelfde hoeveelheid natuurlijke cas kost ongeveer $ 2,58 voor hetzelfde bedrag, of $ 0,60 per therm. Dat is een besparing van $ 15,42.

Aardgas vs. Propaan Kosten

Het is niet mogelijk om alleen een gas cilinder aangesloten op een propaan aangedreven grill. Als u probeert een converter slang te gebruiken om een ​​natuurlijke gas tank aan te sluiten op een propaan aangedreven grill zul je waarschijnlijk ruïneren uw grill en kan zelfs een brand of een explosie veroorzaken. Echter, de hoeveelheid propaan in een gastank, bij aansluiting op een propaan aangedreven grill, heeft geen invloed op uw grill wordt gebruikt met een converter slang. Door het gebruik van een grotere benzinetank met een barbeque uw grill zal werken voor langer zonder dat uw gas tank te vullen. Dit bespaart u een hoofdpijn later, vooral als je probeert een heel klein grill die doorgaans verbinding maakt met een kleine benzinetank te gebruiken. De grotere benzinetank zorgt ervoor dat veel maaltijden op uw grill worden gekookt alvorens een behoefte te vullen, in plaats van slechts een paar maaltijden.

Correct gebruik van een converter Hose