hoe je een hamer tacker te gebruiken

Als je een project waarbij nieten beter dan spijkers of schroeven zal werken voor het bevestigen van materiaal om een ​​houten oppervlak, kan een hamer tacker korte metten met het werk te maken. Een hamer tacker is een soort nietpistool dat een nietje indien door het hoofd van het gereedschap snel een hard voorwerp raakt voegt. Een hamer tacker kan worden gebruikt voor vele doeleinden, zoals: het installeren dakbedekking papier tapijtrug of installatie isolatie. U gebruikt een hamer tacker veel op dezelfde manier als u zou een normale hamer, maar er zijn een paar verschillen en dingen die je moet weten om het gereedschap effectief te gebruiken. Niet al te vrezen als deze eenvoudige how-to gids vertelt u alles wat u moet weten.

Voordat u begint met een hamer tacker, moet u zich bewust van de beperkingen van het gereedschap. Hoewel sommige types van zware hamer tacker is een nietje kan rijden door een stuk triplex of zelfs dun plaatwerk, is het niet aan te raden dat u het hulpprogramma in deze zaak te gebruiken. Je moet niet gebruik maken van een hamer tacker aan één stuk hout hechten aan een ander. Een hamer tacker is ontworpen om snel in te voegen door middel van nietjes zachtere soorten bouwmaterialen in hout. Een hamer tacker is het beste voor het installeren van materialen zoals vilt papier, isolatie of zelfs tapijtrug. Als u ervoor kiest om een ​​hamer tacker te gebruiken om zeer harde materialen hechten, wees niet verbaasd als het gereedschap niet erg lang gaat duren of niet werkt zoals verwacht.

Stap 1 – Ken de grenzen van je Hammer Tacker

Voordat u begint met de hamer tacker te gebruiken, altijd voor zorgen dat je het dragen van een veiligheidsbril voor het geval dat een nietje springt terug in je ogen. Ook kan het een goed idee om handschoenen te dragen als je gaat worden met behulp van uw vrije hand positie materialen die zal worden geniet helpen. Als u ooit uw vinger of duim hebt geraakt met een gewone hamer, stel je voor wat een nietje in de rug van de hand als zou voelen.

Stap 2 – Gebruik veiligheidsuitrusting

Voordat u een project begint met je hamer tacker, kies de juiste maat nietje voor de job. De meeste hamer tackers kunt u nietjes in te voegen tussen de 8 mm tot 10 mm in de diepte. Bij het kiezen van een nietje grootte, moet u altijd kiezen voor de kortst mogelijke nietje die op adequate wijze het materiaal dat u wilt installeren zullen zorgen. Bijvoorbeeld, als je gaat installeren dakleer papier, hoeft u niet nodig om een ​​lange 9/16 inch nieten gebruiken. In de meeste gevallen zou een 3/16 inch nietje net zo goed te werken en kosten veel minder geld.

Stap 3 – Kies Correct nieten voor de Job

Zodra u de beste grootte van nietjes te gebruiken bepalen, laat het magazine voorjaar en de clip van de hamer tacker met nietjes te laden.

Stap 4 – Plaats het tijdschrift op de Hammer Tacker

Gebruik je vrije hand om het materiaal dat u wilt positioneren nieten tijdens de voorbereiding op het nietje met de hamer tacker in je andere hand plaatst.

Stap 5 – Plaats het materiaal moet worden geniet

Vergelijkbaar met het gebruik van een gewone hamer, moet je doel te nemen op de positie waar u het nietje in te voegen en sla het materiaal op de juiste plek. Probeer aan het hoofd van de hamer tacker recht en vlak te houden terwijl je het oppervlak van het materiaal te slaan. Na een paar schommels, moet je onder de knie te krijgen en vervolgens in staat zijn om met succes nietjes rijden in het materiaal.

Stap 6 – Start plaatsen Staples met de Hammer Tacker