hoe je een Hilti pistool

Een Hilti pistool is een poeder bediend tool die spijkers direct branden op uw materiaal met behulp van een poeder lading. Het wordt meestal gebruikt wanneer het proberen om hout te hechten aan beton vanwege zijn duurzaamheid en taaiheid. Echter, moet je precies weten hoe dit elektrisch gereedschap op de juiste wijze te gebruiken; begrijpen van de basics en u zal zeker krijg je gedaan in een mum van tijd.

-Poeder aangedreven schiethamers zijn vergelijkbaar met lege vuurwapen cartridges, waar de nagel wordt neergeschoten en de explosieve poeder helpt laat de nagels in de richting van de snuit en vastpinnen de materialen die u hebben opgemerkt dat towared.

Stap 1 – Verwijder de oude cartridges

Bij het laden van een pistool, moet u ervoor zorgen dat het u niet wordt geconfronteerd. Net richt deze op de grond om ongelukken te voorkomen. Het herladen van een Hilti pistool is afhankelijk van het model dat je hebt, maar eigenlijk moet je gewoon de ontgrendeling zich aan de hendel om de cartridge uit de greep te verwijderen. Plaats nieuwe. Moet worden verlengd vanaf de basis, samen met de staaf. Duw de nieuwe cartridges in de greep.

Stap 2 – Laad de Nails

Zoals hierboven vermeld, het type Hilti geweren van elkaar verschillen en zo hun functie niet. Maar voor een enkel-shot model, moet u de spijker één voor één te laden. Druk gewoon op de nagel in het uiteinde van het pistool, totdat u een klik hoort, dat het op zijn plaats. Wanneer dit te doen, moet je voorzichtig zijn met betrekking tot waar je je pistool wijzen op zijn want het kan ongelukken veroorzaken. Uw handen uit de buurt van de top van het pistool zijn.

Stap 3 – Get Your Materials Ready

Voor eenheden die een spijker strip te gebruiken, hoeft u alleen maar de spijker slot te openen door aan de ontgrendeling dat zich boven het vat dicht bij het einde. Zet in de nagels ervoor te zorgen dat de kop gaat in de eerste en duw de hendel naar de nagel binnen te vergrendelen.

Stap 4 – Richt de Gun

Schakel de plaats waar uw materiaal is gevestigd waar u van plan bent om dit wapen te gebruiken. Zorg ervoor dat uw werkgebied vrij is van mensen in geval van ongevallen. Je wilt niet te worden afgeleid bij het hanteren van een elektrisch gereedschap zoals deze.

Stap 5 – Tuck It Away

Stel tip van het pistool op de exacte plek waar de spijker nodig is. Haal de trekker zo licht als je kunt, en de tool helpt zelf de klus te klaren. Herladen het pistool met nagels als nodig langs de weg en kunt u uw project geëindigd zonder inspanning. Wel moet de veiligheid in aanmerking worden genomen bij het omgaan met elektrisch gereedschap zoals deze.

Wanneer u klaar bent met het pistool, zorg ervoor dat het niet is geladen met nagels en je houdt het bij een kind-vrije zone.