hoe je een HVLP spuitpistool gebruiken

Een HVLP spuitpistool, of een hoog volume lage druk, is de beste optie voor het overspuiten van een auto. Als je in een professionele verf winkel, zul je zien dat ze gebruik maken van een HVLP spuitpistool voor hun werk. Ze hebben de standaard voor de industrie. Er is zeer lage luchtdruk en een grote hoeveelheid verf, zoals de naam impliceert, waardoor een goede dekking omdat de lak gebeurt in een mist. Je moet de techniek te leren en begrijpen van de controles met het oog op een uitstekende verf baan te produceren.

Als u gebruikt en HVLP spuitpistool, het eerste wat je moet doen is schakelaar op de compressor die de bevoegdheden van het. Aan het uiteinde van de slang die je nodig hebt om de luchtdruk ingesteld op 90 psi. Dit is wat komt bij de HVLP spuitpistool en het pistool heeft een eigen drukregelaar. Je zult waarschijnlijk niet de instelling op het pistool moeten zo hoog te zijn, dus je moet het aan te passen naar beneden. de handleiding van de fabrikant zal u een reeks te geven, maar te beginnen bij 50 psi is een goed punt, en je kunt aanpassingen vanaf daar.

Stap 1 – Compressor

Wanneer u de compressor op, ben je klaar om de HVLP spuitpistool hechten aan de slang. Zodra u dit, druk heb gedaan op de trekker van het pistool. Houd de trekker totdat de fluctuatie aan de basis uiteinden van het pistool. Op dit punt ben je klaar om de verf in de bus te zetten zijn. Kijk naar de door de fabrikant om te bepalen hoeveel je nodig hebt om de verf te denken voor het spuiten meegeleverde grafiek. Haak de bus naar het pistool.

Stap 2 – Aansluiting

Niet onmiddellijk beginnen met het spuiten van het oppervlak dat u wilt schilderen. In plaats daarvan, beginnen met het spuiten van een stuk triplex. U moet de ventilator die op de achterkant van het pistool om de spray u wenst bewerkstelligen. Als de verf loopt, het versnellen van de ventilator. Als de mist is te fijn, vertragen de ventilator naar beneden.

Stap 3 – Techniek

Wanneer u de ventilator goed is afgesteld, moet u wijzigingen aan te brengen om de vloeistof controle van uw HVLP spuitpistool. Idealiter u wilt dat een nevel van verf die is zwaar genoeg stevig te zijn, zonder overdreven. De praktijk leert u hoe om dit te bereiken. Houd het pistool tussen 6 inch en 8 inch van het oppervlak waarop u wilt schilderen. Het is belangrijk dat u het pistool te houden loodrecht op het oppervlak.

Stap 4 – Schilderij

U moet de HVLP spuitpistool bewegen horizontaal te houden. Als u één van deze gebieden langer dan enkele seconden, zal de verf ingaan. Vanaf de bovenkant van het oppervlak en langzaam werk vervolgens om de mogelijkheid van verf lopen minimaliseren. Begin uw vegen voordat het oppervlak en de trekker als uw bereik van het oppervlak toe te passen. Laat de trekker aan het einde van het oppervlak, maar blijven de sweep een net naast het meer vloeiende effect.