hoe je een kasjmier trui te wassen

Een kasjmier trui is luxueus zacht en duur, dus je wilt weten hoe het te wassen. Door, de juiste zorg voor uw kasjmier trui je kunt blijven het mooi en draagbaar voor een lange tijd.

over Cashmere

Cashmere is afkomstig van kasjmier geiten die zijn gevonden in China, Iran, Mongoliƫ, Tibet en India. Het is de donzige laag van het haar, dat de bok warm in koude temperaturen houdt. In het voorjaar de geiten werpen hun haren, en de losse haren gekamd en verzameld voor garen. Terwijl de natuurlijke kleuren van kasjmier zijn wit, grijs en bruin, kan het gemakkelijk worden geverfd in een breed scala van kleuren.

Na het garen wordt gemaakt op basis van de cashmere haar, het is gebreid of geweven in kledingstukken. Items gemaakt van kasjmier omvatten jassen, vesten, panty’s, handschoenen, sjaals, badjassen, sokken en truien.

Wat u nodig hebt om van een kasjmier trui wassen

Stap 1: Zoek een Clean wasplaats

Een wastafel is de perfecte plek om uw kasjmier trui met de hand wassen. Zorg ervoor dat de gootsteen is schoon voordat je begint. U kunt ook zo lang als u in de buurt een waterbron gebruik maken van een plastic kuip.

Stap 2: Watertemperatuur

Controleer het etiket op de kasjmier trui om de aanbevolen temperatuur van het water voor het wassen van het kledingstuk te vinden. Gebruik koud water als er geen voorgesteld watertemperatuur. Niet wassen in heet water, want het zal je kasjmier trui zal krimpen. Koud water is ideaal omdat het is beter bij het spoelen van het wasmiddel van de trui.

Stap 3: Aan de slag met het bad

Vul de gootsteen of bad met koud water en voeg een kleine hoeveelheid Woolite. Meng het water en het wasmiddel met behulp van uw hand.

Stap 4: Hoe maak je van een kasjmier trui wassen

Dompel de kasjmier trui in het water. Voorzichtig, kneden en duw je vingers omhoog en omlaag om het wasmiddel te werken in de trui voor ongeveer 10 minuten. Trek niet aan of til je je trui in en uit het water.

Stap 5: Het doorweken de Cashmere Trui

Laat de trui te genieten in het water en wasmiddel voor ongeveer 15 minuten.

Stap 6: aftappen Water

Zorgvuldig bal de kasjmier trui omhoog in je hand en te houden terwijl u het water afvoer van de gootsteen te laten. pick-up nooit een natte kasjmier trui van de schouders of zoom. Dit zal uw kasjmier trui uitrekken uit vorm. Spoel alle van de zeep subs uit de gootsteen met koud water.

Stap 7: Het spoelen van de Cashmere Trui

Vul de gootsteen met alleen koud water en zet in de kasjmier trui. Fijn zwenk de trui in het water.

Stap 8: Het drogen van de Cashmere Trui

Draag de kasjmier trui van balling het in je handen. Leg de trui op een handdoek. Plaats andere handdoek op de top van de trui en oprollen van de handdoeken en trui. Overtollig water wordt geabsorbeerd door de handdoeken. Leg de kasjmier trui op een droogrek en laat het drogen aan de lucht.