hoe je een kolomboormachine gebruiken als een doornpers

De boormachine is een inrichting die de gebruiker helpt om een ​​gat te duwen in een materiaal. De boor pers is niet zo zwaar en krachtig als de doornpers, dus als je wilt naar de voormalige gebruiken, zoals de laatste, dan moet je heel voorzichtig zijn hoe je jezelf van toepassing te zijn. De kolomboormachine is niet ontworpen om zo veel gewicht en de druk omgaan als het prieel, dus tenzij je de boor de juiste manier behandelen zult u waarschijnlijk aan de pers beschadigen. Met boormachine pers als een doornpers moet zeer zorgvuldig worden gedaan om dergelijke schade te voorkomen.

Voordat u verder gaat naar de boor om te zetten in een prieel pers, moet u kijken op de wijze waarop uw boor drukt neer op de geboorde punt. Het beste type van de boor om te gebruiken als een prieel is de vloer gemonteerde pers, want dit is stabieler dan zowel de bank te monteren of vrijstaande kolomboormachine. Je moet ook op te merken hoeveel invloed de kolomboormachine nodig heeft bij het maken van een gat in een item, omdat dit je een idee van hoeveel druk je beschikbaar hebt zal geven. Zodra u zeker weet dat uw kolomboor zelf stabiel is, moet u een aantal dragers rond de rand te bouwen om uw pers een grotere sterkte te geven.

Stap 1 – Het maken van de Boor in een Arbor

De beste methode van de ondersteuning van uw pers is om stukken ijzer leidingen te gebruiken. U kunt uw ondersteuning te bouwen met behulp van een simpele schroevendraaier en schroef, of een boor. Zorg ervoor dat uw dragers zijn aangesloten op een dichte vloer, en schroef ze aan de zijkanten van de boor pers. De dragers moeten het gewicht van de pers te houden, zodat je tenminste 3 stukken ijzer, die in een driehoekige vorm zal worden voorzien, moet met de 2 hoogste punten aanraken van de top van de pers en wordt geschroefd helemaal naar beneden de zijkanten van de pers, en de derde, korter stuk, passend in horizontaal tegen die twee, en platte wordt geschroefd tegen de pers.

Stap 2 – Het maken van de steunen

Uw kolomboormachine moet nu voldoende steun om een ​​gat te boren in iets wat een doornpers nodig heeft. Probeer dit uit met behulp van de lichtste stuk metaal dat u hoeft te boren. Plaatst deze in het onderstel van de pers, zodat het rechtop gehouden. U moet dan neem je compressie handvat en til hem zo hoog mogelijk, voordat stevig naar beneden te drukken op het metaal. U kan nodig zijn om beide handen te gebruiken om het handvat te dwingen naar beneden zo ver het kan gaan. Wanneer je dit hebt gedaan, verwijder de metalen uit uw aandelenbezit frame, en onderzoekt het gat. U moet ook controleren of de pers zelf niet beschadigd is voordat u verder gaat om een ​​gaatje te maken.

Stap 3 – het testen van de pers