hoe je een luchtcompressor gebruiken om een ​​CO2-tank te vullen

Een luchtcompressor kan een waardevol instrument te zijn en zelfs worden gebruikt om te vullen en leeg CO2 tank. Als je een CO2-tank te gebruiken, je weet hoe veel van een gedoe het kan het heen en weer te nemen naar de winkel te worden bijgevuld, niet om het geld verspild te noemen. Fortunantely, als u toegang tot een luchtcompressor hebben, is er een zeer snelle en gemakkelijke manier om uw CO2-tank gevuld zonder kosten te houden.

Bevestig de CO2 passend bij de fitting aan het eind van de compressor slang. Schroef het andere uiteinde van de fitting in de CO2 tank, stevig vast. Bovenaan de fitting is een bloeding afsluiter die moet ook worden losgeschroefd. Dit zal eventuele lucht overgebleven in de tank uit te laten, zodat u een betere nauwkeurigheid bij het invullen het op. Wanneer alle out is uit, het is tijd om nieuwe lucht in te zetten.

Stap 1 – gemonteerd op

Bepaal de grootte van uw CO2-tank en vermenigvuldigen met twee. Dat is de hoeveelheid tijd die u wilt om de compressor uit te voeren. Een 8-oz. tank zal 16 seconden aan de lucht nodig. Controleer uw horloge en zet de compressor aan. Er is een kleine marge voor fouten, maar bijhouden van uw tijd of je zou kunnen eindigen schade aan uw tank, compressor, of jezelf.

Stap 2 – Fill ‘Er Up

Schakel de compressor wanneer u uw berekende tijd hebt bereikt. Open de ontluchter voor slechts een seconde of twee om duidelijk uit de lijnen en vermijd te bouwen, dan los te draaien uw tank uit de compressor slang. Je bent helemaal klaar.

Stap 3 – Shut It Down

Deze ongelooflijk gemakkelijke taak zal u toestaan ​​dat veel meer gebruik van uw CO2-tank bij weinig tot geen kosten op alle. Als je jezelf niet een luchtcompressor hebt, kunt u een voor u beschikbaar op het werk, school te vinden, of via een vriend. Als u gebruik maakt van iemand anders de luchtcompressor zorg ervoor dat u de juiste accessoires voor uw tank van tevoren.

Zorg er altijd voorzichtig rond perslucht te zijn. Nooit doorboren of laten vallen een CO2 tank, en houd brandbaar materiaal uit de buurt.