hoe je een oliedrukmeter bedraden

Om een ​​oliedrukmeter draad, zorg ervoor om een ​​kopie van het schema te krijgen voor het specifieke merk en model van het apparaat. De handleiding komt meestal met de aankoop, maar de handleiding kan ook worden gedownload van de website van de fabrikant. Hier zijn de instructies over hoe je een oliedrukmeter draad.

Koop een oliedrukmeter die compatibel is met de auto. Om het apparaat in de auto te installeren, zorg ervoor dat de motorkap van de auto te openen en zoek de oliedrukmeter. De meter moet worden gevonden in de buurt van het oliefilter en de motor. Zorg ervoor dat alle elektrische aansluitingen goed zijn losgemaakt voordat de meter uit de auto te trekken. Toen de oude meter is verwijderd, plaatst u de nieuwe oliemeter in de sleuf en beginnen met de bedrading proces.

Stap 1 – Voorbereiding

Allereerst, maak de negatieve accukabel. Sluit nu de rode draad van de oliedrukmeter op een positieve 12 volt ontstekingsbron. Het kan ook worden aangesloten op een positieve 12 volt bron die wordt uitgeschakeld of in verband met de contactschakelaar van het voertuig. Als de bron een zekering heeft, zorg ervoor om een ​​zekering te installeren ongeveer 20 inch van de aansluiting van de bron. Een extra schakeling accessoire kan worden gekocht en toegevoegd aan de zekeringenpaneel hiervoor.

Stap 2 – Sluit de Rode draad

Sluit de gele draad aan de niet-geschakelde positieve 12 volt constant. Dit kan indirect plaatsvinden door zekeringenpaneel van het voertuig of direct aan de accu. Als de bron een zekering heeft, zorg ervoor dat een zekering inline installeren ongeveer 20 inch van de aansluiting van de bron.

Stap 3 – Sluit de gele draad

Zoek de boost sensor en zoek de witte draad en de G Post. Sluit de witte draad op de sensor aan de witte draad op de meter. Daarna sluit de groene draad op de oliedrukmeter aan de sensor G paal.

Stap 4 – Sluit de Wit en Green Wire

Als alle andere aansluitingen zijn vastgesteld, neem de zwarte draad van de oliedrukmeter en sluit deze aan op de zwarte draad op de boost-sensor. Route de verbinding met een ongeverfd aarding. De draad kan ook rechtstreeks aan de negatieve kant van de batterij van uw voertuig worden geleid.

Stap 5 – Sluit de zwarte draad

Re-Sluit de kabel om de bedrading te voltooien. Om schade aan de meter te voorkomen of te doen functioneren, kennis te nemen niet aan te sluiten op een dimmer. Een dimmer unit zal zeker interfereren met de functies van de oliedrukmeter en dus onjuiste metingen weer te geven.

Stap 6 – Bevestig het Negatieve accukabel

Stap 7 – Test

Double check als alle correcties zijn in lijn met het schema in de service manual. Controleer op losse verbindingen en bedrading fouten ook. Zet de motor van de auto aan de meter te testen.