hoe je een outdoor schuur deel draad 1

Een outdoor schuur kan een geweldige aanvulling op de eigendom. Het kan dienen als een workshop, een plek om te ontspannen, een tuincentrum, ergens op uw hobby of een uit het zicht te genieten. Uw outdoor schuur kan klein zijn, of bieden voldoende ruimte voor uw behoeften. Na de schuur gebouwd, moet je om elektriciteit te draaien om het om ten volle gebruik van te maken. Dat is een grote taak, maar zeker niet onmogelijk, hoewel je ervaring nodig hebt in het werken met elektriciteit.

Het eerste wat je nodig hebt om vast te stellen is hoeveel kracht je nodig hebt in uw outdoor schuur. Wat ga je daar worden uitgevoerd? Wordt het een workshop met hulpmiddelen? Wordt het een opname studio? Of wil je gewoon uitvoeren van de lichten en misschien een kachel? Dit alles heeft invloed op wat je loopt naar de schuur.

Gereedschappen en materialen

Over het algemeen moet je in een subpaneel te zetten, omdat dit zal u toelaten om een ​​groot aantal artikelen lopen. Afhankelijk van de afstand tot de schuur kon een spanningsval ervaren. Als de schuur is niet in de buurt van het huis, een plan over het gebruik van een dikkere draad, tot # 6-2. je nodig hebt om de stroomsterkte van de items die u waarschijnlijk te gebruiken in de outdoor schuur en te verhogen met 50 procent zijn te berekenen. Dit zal de belasting voor uw deelpaneel zijn.

Stap 1 – Voorbereiding

Voordat je iets doen, moet je om te controleren als de plaatselijke bouwvoorschriften met betrekking tot elektriciteit aan uw outdoor schuur. Er zou wel eisen die je nodig hebt om te ontmoeten. De beste, meest veilige manier om elektriciteit te lopen van uw huis naar de schuur is ondergronds. Dit betekent dat je nodig hebt om een ​​geul te graven en draaien de draad, beschermd in een leiding, langs het.

Stap 2 – Code

Bepaal de beste route door de tuin. U wilt gaan van een plaats die het dichtst bij de dienst panel in uw huis naar de schuur. Markeer de lijnen over de grond met fluorescerende verf over het erf. Vervolgens bellen met de nutsbedrijven. Zij zullen controleren waar je van plan bent om te graven en u te informeren als er geen kabels of leidingen waar u van plan bent om uw geul te maken.

Stap 3 – Graven

Als er geen problemen zijn, bent u klaar om uw geul te graven. Het hoeft niet erg groot te zijn, slechts voldoende om de leiding te nemen. Het duurt ongeveer 24 duim diep. U kunt het graven met de hand, die een langdurig proces zal zijn, of u kunt een greppel graver, die alles zal versnellen huren. Gebruik je shovel aan de zijkanten recht te houden. Meet de diepte zoals u zal moeten worden onder de vorst lijn. In de meeste plekken zal 24 inches voldoende diepte. Als u twijfels hebt, neem dan contact op met uw lokale bouwinspecteur.