hoe je een pannendak vent

Het kan moeilijk zijn om een ​​opening toevoegen aan een gemakkelijk beschadigd dakpan. De tegel deel van de vergelijking kan vrij ingewikkeld voor een beginner die niet opgeleid in dakbedekking zijn. Dit project kan het best worden gedaan door een professional, hoewel je de onderstaande stappen volgen om het zelf te voltooien. Je zegt dat je bent klaar voor de uitdaging? Lees verder.

Voordat u de ventilator installeert, beslissen waar het zal gaan. Snij vervolgens een geschikte opening van binnen naar de achterzijde van de tegels.

Stap 1-positie van de Vent

Nu dat je het gat, zult u in staat om te zien wat tegels hoeven verwijderen. U kunt prijs ze van binnen of met behulp van een ladder, opstaan ​​op het dak. Hoe dan ook, gebruik uw tegel cutter om de tegels rond te snijden, zodat u dezelfde-sized gat binnen en buiten. Trim de tegels, zodat de ontluchting past perfect in het gat.

Stap 2-Verwijder de Tiles

Zodra de tegels zijn gesneden, installeer de buitenkant stuk van de vleugel. Wanneer deze is stevig op zijn plaats, terug te keren naar de zolder en schroef in de plaat die de vent op het dak houdt. Als u een elektrische werkzaamheden, kunt u deze nu installeren. Vervang de gipsplaten rond de rand van de opening en afdichting met kit.

Stap 3-Voeg de Vent

Weer buiten Leg een laag dakbedekking teer rond de randen van de vleugel. Vul het-tar overdekte ruimte met zo veel van de oude tegels past. Het kan nodig zijn om te bezuinigen een aantal van hen om kleine ruimtes te vullen.

Stap 4-Finish Up