hoe je een ruitensproeier pomp ontstoppen

Een ruitensproeier pomp is het laatste waar je aan denkt wanneer u uw auto te starten. Maar toen de wasmachine pomp verstopt is, het is het enige dat u zich kunt concentreren op uw voorruit niet goed gereinigd kan worden.

Zet uw auto in het park en kijken naar de plaats waar uw ruitenwisser vloeistof op het raam wordt uitgeworpen. Als u deze plaats niet kan zien, pop de kofferbak om te zien als je een betere blik op de pomp daar kan krijgen. Controleer om te zien of er iets is het blokkeren van de pomp.

Kijk naar de pomp

Als u vuil ziet het blokkeren van de pomp, verwijderen om uw probleem op te lossen. Als de pomp wordt iced over, neem wat warm water en giet het over de pomp te helpen los te komen van de stroom. Als geen van deze stappen te werken, neem dan een pin en proberen te steken in het gat waar de vloeistof wordt uitgescheiden om de blokkade te verwijderen. En als geen van deze stappen te werken, neem uw auto naar uw monteur te zien of ze het probleem kunnen vinden;. Een ruitenwisser pomp verstopt raakt van tijd tot tijd, maar de vaststelling van het probleem duurt slechts enkele minuten van uw tijd.

Manieren om Clear Blokkades