hoe je een scheef beitel

Een Skew beitel wordt beschouwd als een van de meest gevaarlijke van alle houtdraaien instrumenten waardoor het een zeer intimiderend tool om te gebruiken maakt. De kleinste fout kan storingen veroorzaken in uw houtdraaien project of in het ergste geval, leiden tot een ernstige blessure. Het kan leiden tot een opgraving-in waarmee het gereedschap betekent kan uit je handen worden getrokken of uit de handen van een ander terwijl houtdraaien. Het is niet ongewoon om een ​​opgraving-in ervaren op een of ander punt. Dat is waarom je mogelijk dient te worden na de juiste technieken en de veiligheidsvoorschriften bij het gebruik van een scheef beitel. Dit artikel zal u helpen te leren over de scheef beitels en hoe ze goed te gebruiken.

Voordat u begint leren hoe je een scheef beitel gebruikt, moet u een scheef beitel en zijn onderdelen te begrijpen. Het tool is een schuine randen beitel dat is lang en plat en heeft een schuine punt. Die schuine punt is wat gevaarlijk kan zijn wanneer niet goed behandeld. De lange punt van de snijkant een beitel wordt genoemd de teen. De hak is de kortste punt van de snijkant. Als het gaat om de teen en hiel, het is de teen dat de nieuwelingen in de problemen komt. Als ze niet goed behandeld, het is de teen dat krijgt graven-in voor het draaien en kan leiden tot ernstig letsel. Dus voordat u probeert een schuine beitel te gebruiken, moet je eerst leren en vertrouwd te maken met de juiste manieren te hanteren en gebruik maken van een schuine beitel.

Skew Beitel Parts

Het eerste wat je moet leren is hoe om het gereedschap veilig te presenteren aan het hout. Omdat je gewoon hebben geleerd dat het grootste deel van de opgraving-ins die gebeuren is met de teen deel van de schuine beitel, weet je dat je wilt het standpunt dat de teen in contact brengt met het hout te voorkomen. Oefenen en vertrouwd te maken met de verschillende posities, terwijl het hout in stilstaande positie voordat u begint het te gebruiken.

Stap 1 – De presentatie van de Tool om de Wood

Wanneer u een gladde afwerking te creëren, de beste tool om te gebruiken is de scheef beitel. De resultaten met een schuine beitel is ongeëvenaard als het gaat om het effenen van hout. Als u werkt met een vierkant stuk op voorraad is, is het het beste om het eerste ronde met een guts.

Stap 2 – pre-glad Voorraad van Hout

Met het oog op een gladde afwerking, gebruikt u het centrum van de scheef beitel naar beneden om de hiel deel. Als je rechtshandig bent, gebruik je rechterhand op het handvat en anderzijds tegen de rest. Plaats uw achterste kant verder naar rechts dan de andere kant. Dit maakt een kortere lengte van de rand wordt gepresenteerd aan de afgeronde voorraad. Nu, kantel je scheef beitel ongeveer 25 graden tegen de klok in, zodat de teen is gepositioneerd om 2 uur toen gerefereerd aan een analoge klok. Terwijl u dit doet, zorg ervoor dat de hiel zijkant is nog steeds op het gereedschap rust. Wanneer u uw scheef beitel gepositioneerd als deze, wordt alleen het centrum van de rand van je beitel in contact komen met de afgeronde voorraad. Nogmaals, nooit laten de teen in contact komen met het hout of spil. Aan de andere kant, nooit laten de hiel uit te komen contact met het gereedschap rust. Nu bent u in de juiste positie, begint het effenen van het hout.

Stap 3 – Afstemming met Skew Beitel