hoe je een soldeerbout zaklamp gebruiken

Solderen is een proces waarbij door middel van solderen een fakkel, een metaallegering wordt verwarmd om een ​​stuk metaal aan te sluiten voor een stuk metaal. Solderen fakkels zijn in staat om hoge temperaturen te bereiken en zijn dus geschikt voor bijna alle soorten metalen werk. Voordat u het solderen begint, moet u het opzetten van je solderen, een goed geventileerde ruimte, die net is gereserveerd voor dit soort werk als netheid en een goed aanbod van de lucht is van belang bij het werken met metalen.

Zet de keramische tegels in het midden van uw werkgebied en op de top van de set het vuur baksteen of pad tegel; het opzetten van uw zaklamp aan de ene kant en de rest van de instrumenten aan de andere kant. Stel de overhead licht, zodat het direct schijnt op de bakstenen en tegels. Nu dat het werkgebied is zoals het zou moeten zijn en je het dragen van de handschoenen, bril en schort, is de volgende stap is om te beginnen met het solderen

Stap 1 – Set Up Your Work Area

Schroef de kop op de tank van uw soldeerbout, opent de klep tot je hoort gas ontsnapt en het gebruik van de ontsteker, steek de toorts. Stel het ventiel voor een vlam ongeveer 2 duim lang.

Stap 2 Bereid uw Torch

Met de kwast flux toevoegen aan het te solderen gebied, voeg het soldeer op zijn plaats brengt waar het beste toetreden het metaal. Flux smeert de stroming van het soldeer en verwijdert oxidatie van de te solderen delen.

Stap 3 – Voeg Flux

Verwarm alle componenten, zodat ze de temperatuur voor het solderen allemaal op hetzelfde moment te bereiken, hebben de vlam niet rechtstreeks op het soldeer, maar op waar u het soldeer te lopen. Wanneer dat punt is bereikt, trekken de vlam onmiddellijk, laat de stukken te koelen, en dan vallen ze in een kruik water. Als u nodig hebt om de stukken te solderen herhaal dezelfde procedure.

Stap 4 – Het gebruik van de Torch

De stappen beschreven, voordat u daadwerkelijk de toorts te gebruiken, zijn allemaal belangrijk om een ​​goed resultaat te komen.