hoe je een spons roller effectief te gebruiken

Schilderen met een spons roller is een effectieve en snelle weg om een ​​gebied met een laag verse verf te dekken. Echter, als het inefficiënt is gedaan, het kan net zo lang duren als je met behulp van een borstel.

Ten eerste, zorg ervoor dat er een voldoende hoeveelheid verf in de verf lade. Plaats de vervangbare spons roller op de glooiende greep correct. Wanneer u de spons roller in de verse verf te plaatsen, zorg ervoor dat je de vacht van de hele spons oppervlak met verf. Niet deze simpelweg aan één zijde en verf. Rol de spons rond in de lade tot de hele zaak is bekleed. Veeg de overmaat door rollen tegen de bovenkant van de lade en plaats het op de muur.

Effectieve Sponge Roller Schilderij

Bij het schilderen van de muur, rol de spons over de grootst mogelijke strook van de muur, om het meeste uit van elke toepassing. Vermijd het maken van kleine rollen beroertes, heen en weer bewegen in een gedumpte beweging. De weg naar de meest efficiënte toepassing te krijgen is om het te rollen over een lange strook van de muur houden van een stevige hoeveelheid druk op het handvat als je gaat.

Met behulp van een spons roller kan u een hoop tijd besparen bij het schilderen van muren. Zorg ervoor dat, hoewel, dat je weet hoe om het gereedschap te gebruiken in de meest efficiënte manier.