hoe je een textuur spuit gebruiken om popcorn textuur maken

Voor degenen die willen retro te gaan in home design en hebben popcorn textuur, kan worden gedaan met een gipsplaten textuur sproeier, in plaats van het huren van een speciale machine. Dat kan geld besparen. Het is niet een stijl die iedereen aanspreekt, maar als je iemand die het wil dan kan het op zonder enig echt probleem worden, zolang het gedaan met zorg.

Met behulp van popcorn textuur door middel van een gipsplaten textuur spuit is zeer rommelig. Dat betekent dat je nodig hebt om de kamer en jezelf te beschermen. Verwijder alle meubels uit de kamer en dek de vloer met druppel doeken. Ofwel wegen ze naar beneden of gebruik duct tape om ze op hun plaats te houden. Bedek de muur met druppel doeken, taping ze op hun plaats.

Stap 1 – Voorbereiding

Indien het plafond is wit, je bent goed om te spuiten. Als het een andere kleur, verf het wit voordat u verder gaat. Als het ongeverfd gipsplaten, voeg een laag primer voordat u de popcorn textuur.

Stap 2 – Mix

Voordat u begint om de textuur te mengen, kleed je voor op de baan. Draag oude kleren, met inbegrip van oude schoenen, met lange mouwen. Zet op een oude hoed, veiligheidsbril en voeg een stofmasker voor het spuiten om jezelf te beschermen tegen alle druppels.

Stap 3 – Spuit

Neem de popcorn textuur en meng met water volgens de instructies. Gebruik een roerder en zorg ervoor dat u goed te mengen, laat dan een paar minuten. Probeer het opnieuw en dun indien nodig. Je zult moeten experimenteren om te komen met de juiste consistentie voor uw specifieke spuit. Als u wilt het probleem van de zeven deeltjes te voorkomen, zet een beetje wit textuur verbinding in het water, maar zorg ervoor dat je het doet voor het toevoegen van de popcorn textuur.

Stap 4 – Techniek

Er zijn verschillende soorten van gipsplaten textuur spuit. Veel mensen het voordeel van de lage druk type, en dit zal een betere baan met popcorn textuur te doen, hoewel het nog steeds zeer rommelig zal zijn, er is gewoon geen manier om dat. Op de veldspuit, verandert het diafragma op een van de grotere instellingen die zal plaats bieden de textuur. Je zou ook moeten de trigger instelling te wijzigen, als de jouwe heeft de optie. De beste manier is om te experimenteren tegen een aantal oude multiplex om te zien wat voor u werkt.

Voordat u begint te spuiten, zorg ervoor dat u goed bent beschermd. Mentaal verdelen het plafond in verschillende gebieden en beginnen met het sproeien van een dunne laag over en omgeving. Hierna ga terug over het gebied voor een tweede, zwaardere bal met de gipsplaten textuur spuit. Dit is veel effectiever dan proberen om de juiste dikte met een nevel bereiken. Als u al dunne textuur op het plafond kunt u popcorn textuur spuiten over. Nadat je elk gebied hebben behandeld, laten drogen en reinig de drop doeken uit de kamer alvorens de meubels terug in uw nieuwe retro kamer.