hoe je een tuin zaaimachine gebruiken

Een tuin zaaimachine is een zeer belangrijk instrument dat wordt gebruikt voor de tuin. Het heeft twee wielen en de tuinier gebruikt meestal een tuin zaaimachine te zaaien op de juiste hoogte in de grond en laat een afstand van één rij planten en andere. De twee wielen van een tuin zaaimachine komen in verschillende maten, de ene aan de voorzijde is groot, terwijl het wiel aan de achterzijde is kleiner.

In het algemeen wordt een U-vormige metalen balk om het voorwiel aan de tuin zaaimachine stabiel in stilstand en niet gebruikt. U moet een brede selectie van zaad platen hebben als je een tuin hebt zaaimachine. Houd in gedachten dat hoe meer zaad platen je hebt, hoe meer verschillende groenten die je kunt planten.

Stap 1 – de zaden selecteren

Vergeet niet dat een tuin zaaimachine is niet geschikt om alles te zaaien. Bijvoorbeeld, moet u geen gebruik maken van een tuin zaaimachine aan meloen en komkommer zaaien. Een tuin zaaimachine mag niet worden gebruikt als u de lasagne tuinieren techniek te gebruiken en hebben tuin bedden verhoogd. Als de gardening methode is een geavanceerde één, dan is het gebruik van een tuin zaaimachine absoluut ongeschikt. Echter, de beste manier om een ​​tuin zaaimachine gebruiken is wanneer u lange rijen te planten, en u wilt bonen of erwten te planten in hen.

Stap 2 – Het kiezen van de Seed Plates

Je mag nooit genieten van de zaden voordat u een tuin zaaimachine gebruiken. De zaden moet droog zijn, en je moet niet te gebruiken zaad pellets omdat zaad pellets vaak niet passen in het zaad platen. Controleer of de trechter schoon is, zodat de zaden correct worden gezaaid. Ploeg de grond voordat u het zaaien baan te beginnen.

Stap 3 – Het gebruik van de zaaimachine te zaaien

De tuin zaaimachine moeten de juiste zaad plaat, afhankelijk van wat groententeelt u wilt planten. Als je de juiste gewas met de juiste zaad plaat zaad, dan is de bereikte resultaten zal zeer bevredigend zijn. U kunt verschillende gewassen te planten met verschillende zaad planten, met inbegrip van erwten, bonen, wortelen, bieten, radijs en suikermaïs.

Stap 4 – Het gebruik van de zaaimachine om gewassen te bemesten

Het is erg moeilijk om een ​​tuin zaaimachine gebruikt. Allereerst moet je de juiste zaad plaat aan de binnenkant van de zaadtank’s vast te stellen, en vervolgens de grond opener, zodat de zaaimachine de zaden naar behoren op een bepaalde diepte in de bodem van uw tuin zal zaaien. Afgezien van de grond opener, moet je de rij marker ook aan te passen. Plaats de zaden in de zaadbak en beweeg de zaaimachine in een rechte richting.

Naast zaaien planten, tuin zaaimachine heeft een alternatieve functie. U kunt het ook gebruiken als een hulpmiddel om uw gewassen te bemesten. Vergeet niet dat u de tuin zaaimachine te zaaien en bemesten hen tegelijkertijd niet kan gebruiken, dus je moet je zaaimachine weer in beweging door uw tuin na het zaaien. U kunt denken dat het een verspilling van tijd, maar in gedachten houden dat het duurt nog minder tijd dan handmatige zaaien.