hoe je een zeewier meststof door middel van bladvoeding te gebruiken

Zeewier meststof heeft vele voordelen. Deze types van meststoffen van natuurlijke hormonen en vele voedingsstoffen die niet in andere vormen van kunstmest. Aangezien de meeste planten nemen hun voedingsstoffen via de bladeren, de toepassing van deze met een blad methode zal de plant nog meer ten goede komen. Blad- betekent eenvoudig plaatsen van de meststof op het blad zelf. Aangezien de plant absorbeert het zonlicht het nodig heeft, zal het ook absorberen van de voedingsstoffen in de meststof. Hier ziet u hoe u dit kunt doen.

Het is raadzaam om te controleren over de planten u van plan op het bevruchten en verwijder alle dode bladeren of bladeren die eruit zien alsof ze besmet kunnen zijn. Deze zullen alleen maar in de weg of schade aan de installatie veroorzaken.

Stap 1 Onderzoek de Planten

Wanneer u uw vloeibare zeewier kunstmest te kopen, zal u wilt controleren om te zien of het geconcentreerd. Zelfs formules die niet geconcentreerd kan de bladeren van vele planten te branden. Als de plant niet wordt gebruikt om de extra voedingsstoffen, kan het geen tijd om te beginnen met een volle sterkte oplossing. In de meeste gevallen moet u de mix te verdunnen met 50%. Als u de instructies op de fles te vertellen u meer te verdunnen, doe dan het volgende.

Stap 2 Mix de meststof

Sommige vormen van zeewier meststof zal werken door direct verbonden aan uw tuinslang, zullen anderen een spuitfles te gebruiken. Hoe dan ook, wil je licht mist de planten met het zeewier meststof. Probeer ervoor te zorgen dat u de onderkant van de bladeren, indien mogelijk kan bereiken. Dit is waar de bladeren meeste voedingsstoffen absorbeert, vooral bij weer die kleiner is dan 80 graden.

Stap 3- Breng Spray

Nadat je klaar bent met de eerste bemesting, controleer dan de planten in ongeveer 2 dagen. Als u enig teken van plantaardige burn zien dan wil je de meststof rond te verdunnen meer de volgende keer. Afhankelijk van het type plant en de sterkte van de mest, kunt u in staat om zo vaak te voeden zoals elke week, of zo weinig als een keer per maand.

Stap 4 Controleer terug in 2 dagen

U kunt vinden zeewier meststoffen in korrelvorm. Dit type meststof wordt aangebracht op de plantvoet en wordt geabsorbeerd door de grond. Het is niet zo snel handelen, en heeft geen frequente voedingen nodig. Beide vormen van zeewier meststof hebben voordelen. Het verzorgen van het wortelstelsel zal een lange weg in de gezondheid van de plant te gaan. Je moet voorkomen dat het gebruik van een blad werkwijze en een bodem methode op hetzelfde moment wel.

Andere opties