hoe je een zelftappende aftapplug gebruiken

Soms uw bestaande afvoer plug kan worden beschadigd als gevolg van slijtage en mishandeling. Toch kunt u altijd te vervangen door een zelf te tikken variëteit. Als het gaat om het installeren van uw zelftappende aftapplug, is het belangrijk dat u precies weet hoe het te gebruiken om schade weer te voorkomen.

Voordat je iets kunt doen om uw afvoer gat, moet u ervoor zorgen dat u geen olie afvegen erin. Dit is essentieel bij het vinden of uw afvoer gat niet beschadigd is of niet. U kunt effectief veeg de olie met het gebruik van een schone winkel tapijt.

Stap 1 – Maak uw Drain Hole

Het is ook belangrijk dat u uw afvoer plug schoon te maken. U zult weten of uw aftapplug defect is, want als je het probeert te voegen in de afvoer gat, zal het in plaats van vernieuwde fitting stevig vast. Als de omvang van de schade is, dat ernstig is, dan moet u uw bestaande aftapplug te ruilen voor een zelftappende aftapplug.

Stap 2 – Maak de Drain Plug

Een andere manier voor u om gebreken in uw aftapplug vinden door te zoeken naar bramen. U moet ook controleren of de draden van uw aftapplug om te zien of er iets mis mee.

Stap 3 – Start Your Self Tapping Drain Plug

Plaats uw nieuwe aftapplug in de afvoer gat van uw olie pan. Het is heel belangrijk dat je niet kruisen de draden wanneer u eerst uw zelftappende aftapplug beginnen. Daarbij zal olie infuus te maken en lekken uit de afvoer gat, dat alleen brengt u terug bij af.

Stap 4 – Draai de Self Tapping Drain Plug

Zodra je klaar bent met het starten van de zelftappende drain plug kunt u verder door het aandraaien van de stekker met het gebruik van je handen. Toch is het zeer belangrijk dat u niet kruisen de draden terwijl u aandraaien om lekken te voorkomen.

Stap 5 – Gebruik een Crescent Wrench

Wanneer u klaar bent met het aandraaien van de aftapplug met je handen, moet u uw werk te versterken met een moersleutel. Pas uw toenemende moersleutel op basis van de breedte van je zelf te tikken moer aftapplug’s. Plaats de sleutel om de moer en draai de greep. U kunt doorgaan met het aanhalen door te draaien uw sleutel. Verwacht om een ​​paar druppels olie lekken uit uw afvoer hole te hebben; dit is normaal. U kunt veeg je aftapplug vaak als je echt bijzonder over uw toenemende moersleutel vuil en vet. Hoewel je zou willen dat je zelftappende aftappen stekker goed aansluiten, wil je niet op te draaien uw toenemende moersleutel op het punt dat je hebt over aangedraaid uw aftappen plug al te houden. Over aanscherping zal alleen leiden tot het strippen van draden van uw aftapplug’s. Dit zal het mogelijk maken voor de olie in uw afvoer gat om uit te lekken als gevolg van de kleine gaatjes die aanwezig zijn, waar de draden hebben ontdaan.