hoe je een zuig pool cleaner

Een zuig zwembad schoner is een van de beste uitvindingen gedaan om het zwembad eigenaren te helpen. Als je nieuw bent in de stofzuiger zijn, hier zijn een paar stappen om u te helpen het te gebruiken om uw zwembad schoon te maken.

De stofzuiger die u gebruikt voor uw zwembad zal afhangen van de grootte van het zwembad, evenals of u handmatig wilt werken het of laat het automatisch gaan terwijl je niet begeleiden. Als je eenmaal hebt besloten wat beter is voor uw zwembad en de levensstijl die u kunt het samen te stellen.

Stap 1 – Bepaal de juiste Cleaner voor u

De pomp van het zwembad wordt in de omgeving worden aangesloten en een slang van de pomp wordt aangesloten op onder aan de skimmer. Dit wordt over het algemeen wel een skimmer, maar kan worden aangeduid als een vacuüm-poort. De haven ziet eruit als een kommetje gebied dat tot het zwembad is aangesloten en het heeft een mand evenals water in. U zult het deksel te maken aan de skimmer op de top van het, want dit is waar de slang van de stofzuiger zal hechten.

Stap 2 – Aansluiten op Skimmer

U moet in het water met de stofzuiger te krijgen en sluit het ene uiteinde van de slang aan. Vervolgens volledig vullen van de slang met water en sluit deze vervolgens aan het deksel van de skimmer waar een bevestiging voor de slang. De bewegingen en zuigpijpen op het water in de slang en in de pomp zal de stofzuiger rond en zuiging uit zichzelf bewegen. De eerste keer dat je het gebruikt, kunt u zitten en kijken om ervoor te zorgen dat het goed werkt.

Stap 3 – Beginnen met de Cleaner

Als het vacuüm langzaam beweegt, het eerste ding dat u zult willen controleren is de mand die onder het deksel van de skimmer. Dit is waar alles het vacuüm pikt wordt afgezet, dus als uw zwembad vuil is, kan het nodig zijn om deze schoon te maken een paar keer, terwijl het vacuüm wordt uitgevoerd. Als dit niet het versnellen van het vacuüm dan kunt u de slang te controleren om ervoor te zorgen dat er niets is geplakt. U kunt dit doen door het nemen van de slang af van het vacuüm en de skimmer, dat evenwel niet om iets terug te dumpen in het zwembad en buiten te bewegen. Vervolgens kunt u een slang te nemen en uit te voeren water door de slang om ervoor te zorgen dat er niets in de weg. Nu duidelijk is kunt u de slang weer aan te brengen en opnieuw wordt stofzuigen.

Stap 4 – Fix Elke Problemen

Als de stofzuiger niet het maken van het rond het hele zwembad dan zult u willen ervoor een paar spatten in het water om ervoor te zorgen dat het wordt steeds beweging of lopen de slang op en neer een paar keer.

Deze stappen moet je helpen op weg naar een schone zwembad!