hoe je kelder en zolder gebieden winterklaar

Bedreven in het re-purposing meubilair, de bouw van haar eigen, of betaalbaar verfraaiing van gebruikte meubelen, KC Morgan is een professionele freelance schrijver, met artikelen en blog posts die op tientallen sites.

Koude, ijs en winterweer hebben een manier van kruipen in de kelder en zolder gebieden van het huis eerst. Ze vinden het putten, de scheuren, de zwakke plekken, en trek waardevolle warmte weg van het huis. Bescherm de kwetsbare delen van het huis, en het hele huis zal warmer voelen. Winterklaar kelder en zolder gebieden zullen energiekosten te verlagen en te beschermen tegen schadelijke, potentieel kostbare, weer problemen.

Stap 1 – Zoek naar lekken

Start op de zolder en grondig te controleren op lekken. Wacht op een regenachtige of zeer winderige dag om te zoeken naar natte plekken en druppels of piercing tocht op de zolder plafond. Gebruik weerbestendig kalefateren om eventuele lekken te blokkeren, indien en wanneer ze ontdekt. Gebruik je handen te voelen voor de tocht rond de ramen, deuren en langs de muren. Zet kit in deze gaten, maar niet alleen op de binnenzijde van het huis. Kalefateren de gaten binnen en van buiten voor een effectievere winterklaar.

Stap 2 – Isoleer

Klim naar de zolder en kijk naar beneden. Indien het plafond balken op zolder zichtbaar zijn, moet je meer isolatie daarboven. Experts adviseren ten minste 12 inch van de isolatie op de zolder gebieden; plafondbalken zijn niet groter dan 11 inch. Foam is makkelijk om mee te werken en betaalbaar, maar fiberfill is ook een populaire isolerende keuze. In de kelder, dekken blootgestelde pijp met isolatieschuim. Wikkel het schuim rond de leidingen en houdt het op zijn plaats met duct tape. Plastic PEX leidingen niet isolatie nodig hebben, maar metalen buizen kan bevriezen en barsten in koud weer.

Stap 3 – Draai de Fan

Als u een zolder fan, draai naar de omgekeerde positie, zodat het warme lucht omhoog zal opstellen, in plaats van het verzenden van koele lucht naar beneden. Vergeet niet om te spiegelen terug de andere kant zodra het weer warmer groeit!

Stap 4 – Bedek de Windows

Kelder en zolder ramen algemeen niet gordijnen aan de koude lucht te blokkeren. Dek ze af met plastic folie plaats. Plastic film window kits zijn zeer betaalbaar, en omdat de kelder ramen zijn klein de kits gaan een lange weg.

Stap 5 – Bedek de zoldertrap

Het gat in het plafond waar de zoldertrap leven zou kunnen worden trekken warme lucht vanaf de kamers boven in de zolder, waar het niet om het even wie doet geen goed. De trap kan worden afgedekt met een houten kist, die kunnen worden gekocht bij bouwmarkten. Bouw je eigen uit multiplex om geld te besparen. In een snuifje, bedek het gat met een zeil of plastic in plaats daarvan.

Stap 6 – Seal Goten

Stap 7 – Vervang de Filter

Kelders en zolders vaak duct werk zijn blootgesteld. Veeg al het naar beneden het stof uit te wissen en hebben betrekking op alle groeven en gewrichten met aluminium tape. Ondanks zijn naam, dit is niet wat duct tape daadwerkelijk werd gemaakt om te doen. Hier niet gebruiken!

Verwijder de oude filter in de oven en te vervangen door een nieuwe. Wanneer de oven meer efficiënt werkt, verwarmt het hele huis efficiënter te maken.

Winterklaar de kelder en zolder gebieden grondig om te besparen op stookkosten en houdt het hele huis warmer gedurende het koude seizoen.

onderwerpen