hoe je op olie gebaseerde primer op knoestige dennen lambrisering gebruiken

In de loop der jaren zijn er verschillende ontwerpen voor woninginrichting en interieur zijn ontwikkeld en onder meer de aard-themed knoestige dennen lambrisering. Maar ondanks de outdoor gevoel dat wordt bewezen aan iemands huis, knoestige dennen panelen lijken te vervagen met de tijd en zijn natuurlijke schoonheid lijkt ook te degraderen. Refurnishing dat het lijkt alsof het is onlangs geïnstalleerd is noodzakelijk, vooral voor oude huizen. Dit wordt gemakkelijk bereikt met het gebruik van op olie gebaseerde primers. Hier zijn stappen hoe dit te doen.

Aangezien de dennenhout panel is blootgesteld gedurende vele jaren, is het best om alle vuil dat gehecht is aan het zo als een glanzende finish na de bekleding van de olie gebaseerde primer te verwijderen. Doen dit met behulp van een allesreiniger van uw keuze en water. Nat het hele paneel eerst met water en vervolgens ijverig werken van boven naar beneden het verwijderen van alle vuil die eraan verbonden zijn. Eenmaal gedaan, wassen de zeep mengsel en vuil met een verse partij van water. Laat de panelen schoon te drogen. Wanneer de panelen volledig droog zijn, opruwen van het paneel om een ​​locatie voor de bekleding te sijpelen in het paneel en zorgen dat het goed zal hechten verschaffen. Voor een betere ruwe textuur, gebruik dan fijn schuurpapier en ga zo gelijkmatig als je kunt, ervoor te zorgen dat u het gebied grondig te dekken.

Stap 1 Voorbereiden van de Panel voor Coating

Zodra de gehele paneel is schoongemaakt en opgeruwd, zet de ruimten of plaatsen die u niet wilt te worden geschilderd. Gebruik oude krant op gebieden zoals ramen, deuren en andere bekleding gebieden bestrijken, en bevestig de kranten om de randen met behulp van een tape. Het zou helpen als u minstens het dubbele van het vel papier dat u plaatst op deze plekken te dekken.

Stap 2 – Bedek de ruimtes die niet willen worden gespoten

Start de toepassing van de op olie gebaseerde primer op de knoestige gedeelte van het paneel. Gebruik een kwast om dit te doen. Bij de toepassing van op olie gebaseerde primer aan dit gebied, laat een paar minuten voor de primer om te genieten in de groeven. Zorg ervoor dat alle knoestige secties omvatten om uw paneel een gladde afwerking te geven. Werk altijd van de ene kant naar de andere en nooit springen tussen hoeken terwijl de op olie gebaseerde primer. Dit is om ervoor te zorgen dat u volledig alle gebieden, met name de knoestige gedeelten van het paneel, en beperken vlekken of ongelijke toepassing van de primer. Na dit te doen, de vacht van de gehele paneel met op olie gebaseerde primer met behulp van een roller. Opnieuw werken van de ene kant naar de andere. U wilt een gladde afwerking hebben dus je moet vaststellen dat je het paneel gelijkmatig beschilderd met de primer.

Stap 3 – Toepassing van Olie-Based Primer aan het panel