hoe je retro bekleding stof te gebruiken in uw huis

Retro bekleding stof is al de woede van deze dagen. De patronen, met name uit de jaren ’60 en ’70, zijn heel helder met gedurfde patronen die een slimme punch aan het ontwerp van uw huis kan maken. Weet jij hoe je retro bekleding stof te gebruiken in uw huis? Hier zijn 5 ideeën die je kunt gebruiken om te pimpen elke kamer.

Eetkamerstoelen zijn gemakkelijk te dekken. Verwijder de zitplaatsen en snijd de stof waardoor 2 extra centimeters rondom. Leg de stof bedrukken zijde naar beneden en leg je stoel plaats op de stof. Trek de stof en nieten rondom de onderkant van de stoelzitting. Je hebt onlangs beklede stoelen!

Stap 1 – eetkamerstoelen

De keuken is een geweldige plek om retro bekleding te gebruiken. Met retro meubelen, zoals bistro sets, en remakes van retro toestellen, kunt u een keuken die up-to-date te hebben, maar nog steeds doet denken aan vervlogen tijden. Bedek je stoelen in de retro stof, en maak bijpassende placemats. Gebruik de methode voor de stoelen op de stoelen te dekken, en gewoon een patroon van papier bijpassende placemats naaien. U kunt ook naaien eenvoudig gordijnen voor uw keuken aan te passen. Probeer om het kleurenpalet tot niet meer dan twee kleuren te houden of het kan worden te veel, vooral als uw keuken is klein.

Stap 2 – The Kitchen

Om een ​​chique presentatie in uw slaapkamer toe te voegen, te gebruiken retro stof om je hoofdeinde te dekken. Het kan eenvoudig worden geplakt met lijm spray. Als uw hoofdeinde is niet die van een stijl die kan worden gedekt, kunt u er een maken van schuim aan boord door te snijden om de vorm die je wilt en dan die op dezelfde manier. Het kan worden versierd met versiering, zoals spijkers, vlecht of leidingen. Afdekken accessoires kunnen ook extra stijl toe te voegen. Kussens ziet er geweldig uit, net zoals een ijdelheid stoel, bijzetstoel of lampenkap.

Stap 3 – Uw slaapkamer

Steeds meer mensen werken vanuit huis deze dagen, en de oude saaie kantoor is het nemen van een nieuw leven. Een creatief gebruik van retro meubelstoffen, vooral als uw kantoor is een kleinere ruimte is om een ​​muur te dekken. Een lichtere stof zal dit project makkelijker te maken. Meet de stof toestaan ​​en extra twee inch aan beide zijden en de bovenkant en onderkant om krimp na het op de muur. Snijd de stof en breng het aan de muur met vloeibaar zetmeel. U kunt overeenkomen met andere accessoires in de ruimte, zoals de bureaustoel stoel en kussens te accentueren.

Stap 4 – uw thuiskantoor

De meeste badkamers hebben neutrale muren, vloeren en armaturen. Om uw bad geven wat retro fashion, kunt u betrekking hebben op de binnenkant panelen van uw kasten. Maak een patroon door het traceren van uw kabinet panelen. Je zult dan gewoon knip de stof. Laat een beetje extra stof voor krimp. Breng aan op de kast panelen met vloeibare stof zetmeel. Trim nadat ze volledig droog, zodat je zeker weet dat het klaar is met het krimpen.

Stap 5 – The Bathroom

Om toe te voegen aan de algemene regeling, kunt u stroken van het weefsel langs de randen van uw handdoeken te naaien voor een extra klap, of misschien bedek je tissue doos en trashcan om uw accessoires te passen. Retro stof maakt de oude weer nieuw. Gebruik het om een ​​elegante verklaring af te leggen of om whimsy aan uw huis te brengen. Zoals u kunt zien, kun je het gebruiken in elke kamer!