hoe je ruimte in een kleine slaapkamer te gebruiken

Het hebben van een kleine slaapkamer kan moeilijk zijn, vooral als je in de gewoonte van het toevoegen van bezittingen. Het zou kunnen zijn kleding, collectibles, muziekinstrumenten of een aantal dingen, maar een kleine kamer vult snel omhoog ondanks uw pogingen om het beperken van uw aankopen. Als u slechts een kleine hoeveelheid ruimte om mee te werken, zijn er dingen die je kunt doen om beter gebruik maken van de ruimte die je hebt. Sommige dingen die je echt nodig hebt in een slaapkamer, maar met een kast, een aantal organisatorische vaardigheden en de bereidheid om uit te snijden een deel van de rommel, kunt u uw kleine kamer te zetten in een comfortabele, overzichtelijke leefruimte.

Een slaapkamer zou niet een slaapkamer met een bed zijn. Een dressoir, nachtkastje, boekenkast en een bureau zijn ook andere items die noodzakelijk moet worden beschouwd. Echter, er zijn manieren om te werken met de ruimte die u beschikbaar om een ​​kleine ruimte te maken lijken groter. Als u de gedachte van het verdunnen van uw kamer uit kan staan, maak een aantekening van wat er moet blijven en wat kan gaan. De vijf items bovengenoemde zullen zo nodig tellen. Alles wat niet hoeft niet te worden weggegooid of verplaatst naar een andere kamer, maar veeleer, zou het mogelijk zijn om het ergens uit de weg te zetten.

kamer Necessities

Vervolgens rekening houden met de grootte van uw behoeften in verhouding tot de grootte van uw kamer. Een bed is noodzakelijk, maar voor een kamer met een afmeting van 10 bij 12 voet, een king size bed nemen veel te veel ruimte. Hetzelfde geldt voor een te grote kast of dressoir. Omdat je alleen zo veel ruimte om mee te werken, proberen om uw behoeften schaal in overeenstemming met de kamer.

Clever Closet Organisatie

Met een beetje slimme organisatie, kunt u een kleine kamer in een gezellige sfeer die niet krap voelt draaien. Als je een kast-ofwel met een enkele deur ingang of een dubbele schuifdeur, na te denken over het gebruik van die ruimte efficiënter te maken. Als het past, zet je dressoir in je kast, of pas een methode voor het opslaan van je kleren in de kast zonder de hulp van een dressoir. Een smalle boekenkast maakt een grote open zijde dressoir, en het is een grote ruimte spaarder. Closet organisatoren handel worden verkocht, maar je hoeft niet om zoiets te kopen. Als uw budget is slim om geen, een paar sintelblokken en een paar stukken van spaanplaat met wonderen.

Onder het bed

Als uw bed heeft voldoende ruimte eronder, gebruik maken van de extra ruimte om diverse dingen op te slaan. Een enkele rij lades gepositioneerd onder een bed is een andere manier om uw kleding op te slaan, terwijl het simpelweg gebruik te maken van de ruimte voor uw ski-uitrusting of gitaar gevallen is een uitstekende manier om rommel te voorkomen. Ook, denk verticaal. In plaats van het stapelen dingen uit in de kamer, de aankoop of planken dat de ruimte langs de muren te gebruiken op te bouwen. Een lange, dunne boekenkast zal nemen minder ruimte in dan twee die kort en breed zijn.

Er zijn talloze manieren om beter gebruik van een kleine slaapkamer. Het helpt natuurlijk de gewoonte minder dingen verzamelen krijgen. Een slaapkamer heeft zijn benodigdheden, hoewel, dus wat u kunt doen om te houden wat je nodig hebt, terwijl vrij van rommel zal helpen om een ​​kleine slaapkamer in een gezellige verblijfplaats houden van de ruimte.