hoe je vlekken te behandelen op uw dek

Een vlek op uw terras is niets nieuws, maar het vinden van een manier om zich te ontdoen van te krijgen zonder de aanschaf van een bepaald dek schoner zou kunnen zijn. Uw dek zet met veel misbruik, van barbecues en diners tot bijeenkomsten van vrienden en spelen data. Misschien heb je nam onlangs een kijkje na het reinigen van het dek en besefte dat u een paar vlekken die wat extra aandacht nodig hebben. Te ontdoen van die met behulp van een combinatie van punten die u al hebt rond het huis en een beetje elleboog vet.

Plant Stains

onderwerpen

Uw dek is gebonden en vastbesloten om wat bladeren of mos op het op een of ander moment, vooral als je ergens woont met veel bomen. Wanneer deze planten te raken hout voor lange bedragen van de tijd, kunnen ze vlekken achterlaten op het dek, zelfs nadat je hebt geschraapt of geveegd de bladeren en mos weg. Om zich te ontdoen van deze vlekken, een combinatie van bleekmiddel en water. Leaf vlekken kunnen verwijderd worden geschrobd met een oplossing van 1 deel bleekwater op 1 deel water. Moss, die kunnen groeien op het hout, probeert een oplossing van 4 delen bleekmiddel tot 1 deel water en herhaalt indien nodig.

Oliën Van Food en Grease

Die vette lozingen van barbeques zal vasthouden aan je deck als lijm, in plaats van verdampen als water en lichtere vloeistoffen. Om deze olievlekken te verwijderen, kan een mengsel van Dawn afwasmiddel en water wonderen op een vet spill werken. Voor meer hardnekkige vlekken, zal in poedervorm afwasmiddel en water weg te schrobben vlekken met zijn meer schurende textuur. Wanneer schrobben, echter, moet u dit mengsel eerst te testen op een klein oppervlak, om te zorgen dat het niet schadelijk voor de finish op uw dek.

Wijn

Wijnvlekken zijn enkele van de meest moeilijk te verwijderen, vooral als ze in een houten dekoppervlak geabsorbeerd. Probeer eerst een bleekmiddel en water oplossing zoals die voorgesteld hierboven voor installatie vlekken, met een borstel of een oude tandenborstel. Als dat niet werkt, probeer dan olie zeep gecombineerd met warm water om de vlek te verwijderen. Als de wijnvlek is koppig en zal niet naar buiten komen via een van deze methoden, combineren baking soda en water tot een pasta om het te schrobben te maken.

Tree Sap

Het eerste wat je moet doen met boom sap is schraap het weg met een plamuurmes of boter mes, zodat alles wat overblijft is de vlek tegen het platte vlak. Een olie zeep kan zeer effectief zijn in het verwijderen van de boom sap uit dekken, maar werkt het beste op verzegelden. Giet de olie zeep op de SAP vlek en laat het zitten voor minstens 15 minuten voor het schrobben of spoelen het weg. Als olie zeep niet het allemaal te verwijderen, probeer dan deppen bij de boom sap met nagellak remover of WD-40. Zoals met de meeste oplossingen, probeer dan een kleine spot test eerst als je bang bent het schoonmaken oplossing zou het oppervlak van het dek kwaad bent.

Pet Messes

Vlekken links van huisdieren op het dek kan worden verwijderd met behulp van een azijn en water mix. Combineer 2 liter water met een ½ liter witte azijn, en giet ze vervolgens op de vlek. Schrob de spot met een borstel en laat de oplossing inwerken gedurende ongeveer 30 minuten en spoel na met de slang. De azijn moet de plek schoon te maken en te ontdoen van de geur. U kunt deze reinigingsmethode meerdere malen herhalen tot de vlek volledig is verdwenen. Als u een hardnekkige vlek die niet weg zal gaan, kunt u ook proberen een zuiveringszout pasta op de plek na het spoelen van de azijn weg. De combinatie van deze twee oplossingen moet het lukken.