hoe je ware een klauwplaat kaak

Wanneer u gebruik maakt van een draaibank, kunt u vinden dat de klauwplaat kaak soms gaat uit van de lijn die u hebt ingesteld. Met het oog op de perfecte snit van uw draaibank te krijgen, moet u de boorkop kaak terug te passen in echte, zodat u een groot gesneden uit het kan krijgen zonder te gaan om te veel moeite. U kunt uw echte klauwplaat zonder veel inspanning, met slechts een eenvoudige stukken hout en een aantal fundamentele home improvement gereedschappen die u zult vinden rond uw huis. Dit project kan worden afgerond in een korte tijd, en je zult geen hulp nodig.

Om vast te stellen of uw klauwplaat is van waar is, zal je nodig hebt om een ​​stuk van de voorraad hout te nemen, misschien wel een die u eerder hebt gebruikt bij het snijden, en plaats het in de klauwen van de boorkop. De voorraad mag niet groter zijn dan ongeveer een centimeter in diameter, en je moet vier inches of zo die uit de boorkop te verlaten. Deze grootte betekent dat u het bestand kan onderzoeken zonder dat het elke keer dat u wilt om de boorkop te onderzoeken te verwijderen.

Stap 1 – Neem Stock

Je moet nu nemen de rand van uw voorraad, en neem uw toolbit rand. Dit moet zo scherp als je het kan krijgen te zijn, en met een zeer kleine tip, zodat je over kunt knippen zonder dat daarbij een te groot merk. Met de boorkop strak gehouden, een kleine snee in uw voorraad. Vervolgens worden met draaibank, een andere klein sneetje aan de zijkant van de klem, lager dan de eerste.

Stap 2 – Maak een Cut

Je hebt nu een voorraad met twee kleine sneetjes, één van de toolbit, en de andere van de draaibank. Meet de bezuinigingen op de beurs met een meetlint, en te onderzoeken of ze parallel zijn. Als uw draaibank cut is op een andere hoek ten opzichte van de controlegroep knippen, dan toont dit aan de hoek die je chuck moet terug worden gewijzigd om waar. U moet dan neem je de olie, en een schroevendraaier, en beweeg de kaak langzaam vooruit of achteruit, afhankelijk van de hoek van de draaibank gesneden.

Stap 3 – Meet de Marks

Zodra u uw chuck hebben aangepast, vervang de voorraad terug in de kaken, en maak een andere snit met de draaibank. Vergelijk dit met de controle opnieuw te snijden, en te kijken of de twee bezuinigingen zijn nu parallel, of dat u nodig heeft om verdere aanpassingen te maken met je schroevendraaier. U kunt ook controleren hoe goed de boorkop houdt de voorraad door het onderzoeken van de hoeveelheid wobble geproduceerd tijdens de draaibank het werk (als er te veel wiebelen, moet u wellicht de kaak scherpen, evenals het verplaatsen). Zodra de draaibank lijn is perfect recht, uw chuck kaak is terug in waar.

Stap 4 – Afwerking