hoe jeneverbessen gebruiken in uw landschap

Juniper bomen zijn aantrekkelijk sierplanten die smaak bessen te produceren – een Juniper bessen zijn in varkensvlees en wildgerechten gebruikt voor vele eeuwen – en de zaden zijn ook populair met wilde dieren. Jeneverbessen worden vaak met succes toegepast in Engeland in de groenvoorziening, waar ze zijn gebruikt als accent bomen.

Een vaak gezien landscaping kenmerk van Engels siertuinen is jeneverbes metgezel planten, waar de jeneverbes boom is geplant in afspraken met coniferen en een of meer van de ‘semi-prostrate’ jeneverbesstruiken zoals Juniperus X media. Deze kunnen in vak tuinen, en in feite Juniper bomen en struiken kan de doos heggen in de knoop tuinen en dergelijke.

Junipers in Landscapes

Terwijl sommigen ervoor kiezen om deze eenvoudige en gemakkelijke stuk landschapsarchitectuur repliceren, hebben andere tuinders gekozen om een ​​kleine Juniper plant met heide en Alpines, of door een grotere Juniper aanmoedigen om rechtop te groeien, en vervolgens het plaatsen van kleine bloemen rond de basis van de boom.

Installaties van de metgezel

Hedendaagse landschappen, dat minimalistische beplantingsplannen benadrukken, en een formele ontwerp, kan een grond-knuffelen boom van de jeneverbes te gebruiken, zoals de Groene heuvel Juniper. Geplaatst naast vetplanten, de Juniper biedt een opvallend accent aan een tuin.

Junipers kan worden gebruikt in formele tuinen, die veel landschapsarchitectuur nodig hebben, omdat ze niet doen alsof ze ‘natuurlijk’ of ‘wilde’ bomen zijn, maar in plaats daarvan accent latwerk, muren, of patio lay-outs. Ze kunnen ook voorkomen dat de chaotische gardening sommige kleinere gebieden Jeneverstruiken zoals Pyramidalis “, die groot en prachtig zijn, kan worden gebruikt als accent bomen waaromheen een formele tuin gecreëerd.

Zoals hierboven opgemerkt, zijn Jeneverstruiken meestal gebruikt met andere planten om een ​​formele landschap maken, hoewel Juniper als accent boom kan worden gebruikt in het midden van een klein gazon of worden gebruikt om de rand van een pad naar de tuin bakenen. Gebruik rechtop Junipers om interpunctie toe te voegen aan een tuin, bijvoorbeeld de Skyrocket Juniper is een adembenemend grote boom, net als de hibernica – die meer een conifeer dan de lage-vertakte grond-huggers lijkt. Deze stijlen hebben een zeer sterke invloed op de omgeving, en niet ‘gestippeld ongeveer in tuinen de ruige Junipers kunnen zijn, in plaats daarvan moeten zij gebruik om de aandacht te richten op een bepaalde functie, bijvoorbeeld een vijver of een bijzonder opvallende bloem.

Junipers kan ook worden gebruikt in accent boom groepen, met name in containers – blauwe ster jeneverbessen, met hun opvallende loof, pronken met de omgeving om hen heen, en ook leiden het oog om waarderend hangen over de aangename bladeren – waardoor ze in de buurt van blauwe bloemen, bessen of gebladerte complimenten beide.

Junipers goed gaan ook met bamboe. In tuinen met behulp van jeneverbes metgezel planten, de bamboe goed mengen met deze – hoewel de neiging van de bamboe ‘om over een extra stuk grond te nemen, en sommige die niet worden ontzien, moet worden bedacht. Een dwerg bamboe, echter, maakt een aangename aanvulling op de jeneverbes, het plaatsen van de voormalige te midden van een groep van hoge jeneverbessen, bijvoorbeeld, kan een aangenaam contrast te bieden, terwijl de grond knuffelen Jeneverbessen en dwerg bamboe zorgen voor een naadloze combinatie.