hoe keten eggen gebruiken

Als u een groot gebied van grond die moet worden gewerkt, en je hebt al een grasmaaier, dan moet u overwegen gebruik te maken keten eggen. Dit zijn kleine klauwen die zijn bevestigd aan een aantal ketens, die vervolgens de maaimachine verbonden en gesleept achter. Met behulp van keten eggen kan helpen om in een keer omhoog te trekken grote delen van gras, en je kunt het ook gebruiken op andere manieren om ervoor te zorgen dat de grond geschikt is bewerkt voor het planten van gewassen. Om het beste uit uw keten eggen te krijgen, moet u weten hoe ze te gebruiken om het beste effect. Met behulp van een ketting eg systeem is niet erg moeilijk, en u kunt eenvoudig beheren als u eenmaal begrijpt wat je gaat doen.

Om te beginnen met het bewerken van de grond, moet u eerst weten hoe de keten eggen werken. Dit kan gedaan worden door het eenvoudig bevestigen aan de achterkant van de maaier, en begint te rijden. Neem uw ketting eg, en plaats deze op de grond in de buurt van het gebied dat moet worden bewerkt. Do not sleep de keten eg over weilanden, of andere gebieden waar het waarschijnlijk om schade te veroorzaken. De klauwen van de eg moet naar beneden. Pak de bar, en sluit het gat die afkomstig is van deze bar op de bout aan de achterkant van uw grasmaaier. U kan nodig zijn om de bout los te draaien voordat het kan worden verwijderd, maar je moet in staat zijn om dit uit te gemakkelijk. Zorg ervoor dat alle onderdelen vast zijn gedraaid voordat u begint.

Stap 1 – Bevestiging van de Harrow

Neem je ketting om het stuk grond dat moet worden bewerkt. Het is een goed idee om de helmstok gebruiken voordat je begint aan het zaaien van zaden, maar je kunt naaien direct na je de grond hebt harrowed. Begin met langzaam langs de bodem in een richting. De klauwen zal graven in de grond, en trek je geen grote brokken. U vindt er ook nodig lijnen waar de klauwen hebben getrokken. U moet stoppen om zo vaak en zorg ervoor dat de klauwen niet verdraaid zijn geworden, of hebben hun richting niet verloren. Je moet een vaste lijn te houden in één richting, omdat dit zal helpen voorkomen dat dit gebeurt. Zodra de bodem is verstoord door de klauwen, kunt u vervolgens ga je gang en plantenzaden. Niet lopen door het gebied op de weg terug, maar in plaats daarvan zet de kettingen over.

Stap 2 – Het gebruik van de Chain Harrow

U kunt ook uw keten eggen plat de grond na het zaaien door het draaien van de bar over, zodat de klauwen rechtop staan. Run je grasmaaier over het gebied dat u net hebt gezaaid, en dit zal de grond af te vlakken. Het is ook een goede manier om ervoor te zorgen dat uw gazon plat blijft.

Stap 3 – Andere toepassingen voor Chain Eggen