hoe langzaam uithardende vloeibare schuim gebruiken

Vloeistof schuim is een substantie gevormd door invangen gasbellen. Het wordt gebruikt voor isolatie en is verkrijgbaar in spray containers en druk uitgespoten product. Het breidt en hardt, aanpast aan de vorm van de holte en dicht grondig de chemische mengsel uithardt. Langzame uitharding vloeibare schuim is bedoeld om te stromen over barrière voordat het zich uitbreidt en kuren. Het wordt gebruikt om lege muur holtes in gebouwen vullen. Vloeibare schuim isolatie producten vormt lucht barrière die breeuwen elimineert, afplakken, huis-wraps en damp barrières, dus het verminderen van de kosten in verband met het weer proofing het huis. Bij gebruik in nieuwe architectuur en reduceert bouwtijd en elimineert het aantal gespecialiseerde aannemers en bespaart geld. Spray schuim wordt gebruikt om funderingen, muren, daken, toegang en overhead garagedeuren, leidingen, tanks, kelder platen en plak-on-grade vloer isoleren. Bovendien, wanneer gespoten in de vloer en spouwmuren zorgen voor isolatie en geluidsisolatie. Schuim kan in betonnen muren worden vergrendeld via gieten en het injecteren van vloeibare schuim in het hol blok kernen. Als alternatief kan betonblokken worden vervaardigd schuim inserts tegemoet te komen. Isolerende Concrete Forms (ICF) zijn hardschuim panelen en blokken die fungeert als een permanente oplossing voor de betonnen muren en funderingen. Bij het gebruik van slow curing vloeibare schuim is het belangrijk om zich strikt aan de volgende aanwijzingen voor een veilig gebruik.

De tanks moeten worden gehouden tussen 75 en 85 graden Fahrenheit voor de trage uitharding vloeibare schuim om perfect te werken. Gebruik de temperatuur strip (in de kit) om hun temperatuur niveau meten en af ​​te stemmen op de benchmark.

Stap 1: Bereid de Slow Curing Liquid Foam Isolatie Kit

Gebruik de sleutel om de slangen te hechten aan de twee sproeischuim tanks. Draai de kleppen aan de chemische tanks te openen. Tenslotte klem het mondstuk op het pistool.

Stap 2: Met behulp van Slow Curing Liquid Foam

Staan op een afstand van 18-24 inch van het oppervlak te schuimen. Spray 1- inch strook langzame uitharding vloeibare schuim rond de omtrek van het gewenste gebied. Met heen-en-weer gaande beweging te vullen het gebied. Spuiten met dunne lijnen, het zal oplopen tot één inch. Laat het schuim uitharden 20 minuten.

Stap 3: Controleer de Foam Coverage

Let op: als u een hogere R-waarde wilt, spuit een andere dunne laag.

Stap 4: Verwijder uitsteekt Foam Studs

Inspecteer elk gespoten sectie voor hiaten en de kwaliteit van schuim dekking. In beide gevallen spuit een nieuwe laag, indien nodig.

Tips en waarschuwingen

Overmatig schuim remt de juiste en zelfs drogen van de installatie. Gebruik schuim zaag om het schuim stud die uit de geschuimde oppervlak straalt bij het uitharden te elimineren.