hoe masonite gevelbekleding gebruiken

Als je een goedkope en vrolijke versie van houten gevelbekleding wilt, dan moet u overwegen Masoniet gevelbeplating. Dit ziet er hetzelfde als een traditionele houten gevelbeplating, maar aanzienlijk goedkoper en vindt in langere lengtes ook. Masoniet opruimen is soms bekritiseerd vanwege zijn gebrek aan duurzaamheid, maar zodra je het op de juiste manier, dan kunt u voor het laatst voor een goede paar jaar, afhankelijk van uw klimaat. Met behulp van deze gevelbeplating kan een goede manier om de kosten naar beneden, maar tegelijkertijd profiteren van de uitstraling van een aantrekkelijke gevelbeplating zijn. Er zijn vele manieren waarop u dit type gevelbeplating kan gebruiken.

Voordat u kunt begrijpen hoe Masoniet gevelbekleding gebruiken, moet je eerst weten wat het is. Masonite wordt voornamelijk gemaakt van houtsnippers, die samen worden gehouden met een mix van houtlijm, harsen, en was. De gevelbekleding is gemaakt door het indrukken van de houtsnippers in de hars, waardoor het aan te binden met de andere producten, en het creëren van een raad van bestuur die ook bekend staat als karton, hardboard, of zelfs clapboard. Het werd gebruikt in vele huizen in de jaren 1970 en ’80.

Wat Is Masoniet Siding?

Het primaire gebruik van Masonite gevelbekleding is aan de kant van gebouwen, over stenen. Het is veel goedkoper dan hout, vinyl of andere vormen van materialen opruimen en het is gemakkelijk te installeren.

Gebruik als Siding

Masoniet gevelbekleding kan worden gebruikt als een groen product, omdat het gebruik maakt hout snippers in de vervaardiging van andere artikelen. Het hoeft dan ook niet nodig het omhakken van andere bomen. U kunt het gebruiken om uit te ondersteunen gebouwen, of om rond houten constructies te plaatsen. Aangezien de Masoniet gevelbekleding is gedeeltelijk synthetische harsen en lijmen, moet u merken dat het insecten zal afstoten, zoals termieten. Wanneer u de bouw van een groen huis, maakt het een geweldige vervanger voor gipsplaat. U moet weten hoe dit product te installeren, omdat het zeer gevoelig voor meeldauw en lekken kunnen zijn. Het is echter een goed product voor gebruik in het isoleren woningen en bescherming voor buiten gebouwen.

Gebruik als Green Product

Als je niet wilt hebben om te overwegen de installatie Masoniet spooraansluiting op uw huis en vervolgens regelmatig te schilderen, moet u overwegen te kopen pre-geschilderd. Dit betekent dat er minder werk zal zijn voor je te doen. Pre-geschilderd Masoniet komt in een waaier van verschillende kleuren, zodat u in staat om een ​​die u gemakkelijk past vinden.

Gebruik in combinatie met Pre-geschilderde Boards

Masonite is een hardhouten bord dat kan worden gebruikt op vloeren, met name in gebieden van de zuidelijke staten, waar het weer ideaal voor. Aangezien Masoniet niet uitpuilen of zwellen, kan je vast Masoniet gevelbekleding houten vloer, en hebben het volste recht door alle seizoenen van het jaar. Hoewel dit niet gebruikelijk is, kunt u in staat om een ​​aantrekkelijk vloer gelegd voor een stuk minder dan de traditionele bos te krijgen.

Gebruik als Floorboards