hoe meeldauw resistente verf gebruiken

Als u probeert om uw kelder te zetten in een leefbare ruimte, schimmel resistent verf is een noodzaak. De natuurlijke vochtigheid van de kelder, samen met de koelte van het beton kan leiden tot meeldauw en schimmel te groeien. Meeldauw resistente verf is speciaal behandeld om te voorkomen en stoppen van de groei van schimmel en gemeenschappelijke schimmels. Met behulp van meeldauw resistente verf klinkt alsof het gemakkelijk zou moeten zijn, en het is, maar het vereist meer stappen dan gewone verf. Onderstaande informatie zal je zien hoe je de verf goed toe te passen.

Voorafgaand aan het gebruik van meeldauw resistente verf moet u eerst de muren schoon te maken. Dit is vooral het geval wanneer er al tekenen van schimmel of schimmelgroei. De minste hoeveelheid schimmel op de muur wanneer je begint beter zal zorgen voor het succes van de schimmel resistent verf. Kies een goede, niet-giftige schimmel en schimmel remover. Deze kunnen komen in geconcentreerde vormen dus zorg ervoor dat u het etiket te lezen en meng het met water als de instructies te bespreken. Bevochtig een spons met de stofzuiger en beginnen af ​​te vegen de muren. Werk in kleine delen. Zodra een deel wordt afgeveegd, gebruik maken van de zachte borstel aan de muur te schrobben. Besteed extra tijd op gebieden die schimmel bevatten. Let goed op de bodem van de wand en de bovenste en hoeken. Dit is waar de schimmel en meeldauw zal vormen. Sluit de ontvochtiger en laat het vocht uit de kelder te verwijderen. Dit zal ook leiden tot de wanden snel en gelijkmatig drogen.

Stap 1 – Maak de Muren

Bij het gebruik van gekleurde verf op betonnen muren moet je altijd prime de muren eerste. Schimmelbestendig primer wordt gebruikt omdat deze niet alleen een verrijking eigenschappen van meeldauw bestendige lak doch ligt doorgaans dikker. Dit betekent dat de bovenste verflaag kan worden verdeeld in één laag en zal een dekkingsgebied dat consistenter leveren. Dit betekent ook dat de deklaag gelijkmatig over gaat. Gebruik de schuimborstels de primer aan de muur. Het wordt best gedaan door deppen de primer op en niet met behulp van een strelen methode. Hierdoor kunt u putten en kleine gaatjes te vullen. Zorg ervoor dat de luchtontvochtiger wordt aangezet, zodat de primer gelijkmatig kan drogen.

Stap 2 – Prime the Walls

U zult merken dat meeldauw resistente verf is vaak dunner dan primer die dezelfde chemicaliën en eigenschappen bevat. Zorg ervoor dat de primer volledig droog voordat u begint aan de muur te schilderen. Roer de schimmel resistent verf om ervoor te zorgen dat het goed is gemengd. Giet wat van de verf in een verfbak en de roller om te passen op de wand. Om ervoor te zorgen dat je krijgt alle van de kritische gebieden gebruik maken van een kwast aan de onderkant en bovenkant van de muur, evenals de hoeken af ​​te ronden.

Stap 3 – Breng de Schimmelbestendig Paint