hoe pex leidingen ontstoppen

PEX pijpen revolutie sanitair door het elimineren van de noodzaak om de armaturen solderen of leidingdelen mee op regelmatige tijdstippen. Maar de leidingen nog steeds verstoppen. Geen zorgen te maken, beproefde werkt ook op de nieuwe. Lees verder om die vervelende klomp te wissen.

Een gootsteen niet vloeiend geeft het probleem waarschijnlijk bij de val. Echter, als meer dan een gootsteen of een wastafel en toilet verstopt is, dat betekent dat het probleem is verder langs de lijn. Misschien is de regenpijp of vent stack (het gedeelte van het afvoersysteem dat zich uitstrekt door uw dak).

Stap 1 – Diagnose

Als er niets in het hele huis functioneren dan is de belangrijkste afvoerleiding de boosdoener is en moet worden voorspelde (een loodgieter “slang”, als een touw, maar gemaakt van flexibel staal dat in de buis wordt geduwd om de verstopping te verwijderen).

Stap 2 – Eenvoudige Stappen Eerste

Probeer de eenvoudige eerste vervolgens naar de meer complexe (en rommelig).

Stap 3 – Demonteer de Trap

Verkruimel drie Alka-Seltzer tabletten in uw afvoer, gevolgd door 7 fluid ounces witte azijn. Laat het brouwsel te zitten voor een paar minuten en spoel na met warm water. Baking soda kan worden vervangen door Alka-Seltzer, gebruik maken van twee eetlepels. Indien nodig herhalen.

Stap 4 – auguring

Off the shelf drain schoner kan ook de truc doen. Volg de aanwijzingen van de bus’s.

Kelderen is je volgende stap, dit werkt door het gratis te duwen de klomp of door te trekken puin terug in de gootsteen. Twee soorten plunjers bestaan. De eerste lijkt op een omgekeerde rubber schaal aan het einde van een houten handgreep. De tweede is zwaarder plicht, de zakelijke kant ziet eruit als een accordeon.

Voordat je een duik er zeker van dat alleen water kan stromen uit de afvoer. Klem andere uitgangen, zodanig dat de slang de vaatwasmachine verbindt met de afvoer. Kelderen kan worden rommelig dus draag je handschoenen en bereid zijn om schoon te maken na afloop.

Een waarschuwing: als je een commercieel afvoerkanaalreinigingsmachine hebt gebruikt voordat kelderen Draag een veiligheidsbril en een shirt met lange mouwen.

Als het probleem nog steeds de volgende stap voor putten bestaat is om de val te ontmantelen. Als je te maken hebt met een toilet verhuizing naar stap 4, auguring.

Gebruik kanaal slot tang om de val te verwijderen. Zet een emmer of pan onder de val om water, dat zal lopen van uw gootsteen en de val op te vangen. Verwijder obstakels vervangen toen.

DIY en hardware winkels verkopen slangen kleine loodgieter. Steek de slang draaien van het handvat als je gaat. Solliciteer druk en blijven zwengelen als je weerstand te ontmoeten. Advance en zich terugtrekken, zwengelen als je gaat, zodat de Augur om de klomp los te maken.

Overweeg het inhuren van een professional als je dit stadium hebt bereikt en je klomp blijft.

Auguring een regenpijp vereist een langere slang aangedreven door een elektromotor die gehuurd kunnen worden. Afhankelijk van de locatie van het klomp’s die je nodig hebt om auger uit schone het huis uit (een pijp montage ligt net buiten het huis en geïnstalleerd in de belangrijkste afvoerleiding. Het heeft een dop bovenop dat bij het verwijderen hebt u toegang tot de afvoer lijn). De tweede ingang is vanaf de vent stack op uw dak. Volg dezelfde procedure als hierboven, voer de slang in de afvoer lijn of de vent stack waardoor de motor te auger tegen de weerstand als je gaat.