hoe plafondverlichting draad

Bedrading van plafondverlichting kan relatief makkelijk als je de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen en volg de instructies gegeven aan u met het plafond lamp. Hoewel er verschillende varianten, plafondverlichting zijn meestal eenvoudig te installeren of te vervangen.

Bij de aanschaf en vervanging van hanglampen, is het belangrijk om alle instructies te lezen en zorg ervoor dat alle onderdelen in de doos voordat u begint met alles aansluiten. Dit prep werk zal uw veiligheid en tijd en geld te verzekeren als je ontbrekende onderdelen of als je iets te ruïneren. Dit zal ook u laten weten of de bedrading varieert op enigerlei wijze van de bedrading in de meeste standaard plafondverlichting.

Stap 1-Lees plafondverlichting Instructions

Het is heel belangrijk om ervoor te zorgen dat u de elektriciteit aan de lamp uitgeschakeld voordat u de plafondverlichting draad. Heeft iemand die je helpen door het uitschakelen van de juiste verlichting op het circuit breaker. Als u wilt controleren verdubbelen, kunt u een stroom tester te gebruiken met de witte en zwarte draden om ervoor te zorgen dat er geen stroom loopt via hen. Als deze stap niet wordt genomen, zou je ernstig geschokt.

Stap 2-Veiligheidsmaatregelen

Begin door te focussen op de bestaande bekabeling vanuit het plafond. Controleer 1/2 inch draad toont zowel de zwarte en witte draden. U kunt de draad strippers gebruiken om dit te doen. Meestal met hanglampen, zult u het aansluiten van een witte of neutraal draad, een zwarte draad en een aarddraad. Je moet ook om te strippen ongeveer 1/2 inch van de draad op de lamp zelf in staat zijn om de draden bij elkaar met een draad moer aan te sluiten.

Stap 3 – Trim de Wire

De meeste plafondverlichting hebben draden die kleur gecodeerd. De witte draad van het plafond licht zal aan de witte draad afkomstig van de montagebeugel worden bevestigd; de zwarte draad zal worden aangesloten op de zwarte draad. Ground kabels zijn ofwel groen of koper en hechten aan de overeenkomstige draad of een groene schroef op de bevestigingsbeugel. Gebruik geen koperdraden zie je, behalve voor de koperen aardingskabel is aangesloten op uw plafond lamp niet aanraken.

Stap 4 – Bevestig de draden

Nadat u hebt geïnstalleerd en aangesloten uw hanglampen, moet u de armatuur aan te sluiten op het plafond. Vergeet niet om een ​​gloeilamp te plaatsen in het stopcontact. Zorg er ook geen isolatie niet te verwijderen van de lamp, dit is om de bedrading te beschermen tegen de hitte van de lamp. Zodra dit gebeurd is, kunt u de stroom op het circuit breaker aan het testen van uw nieuwe lamp. Als je problemen hebt, zet de stroom uit bij de stroomonderbreker voordat je probeert te achterhalen van de bedrading. Zorg ervoor dat de stroom volledig uit voordat u wijzigingen aanbrengt.

Stap 5 Sluit uw armatuur