hoe r-tech schuim voor garage isolatie gebruiken

Upgraden van uw garage isolatie kan u helpen een bundel op de energiekosten te besparen gedurende het hele jaar. Een slecht geïsoleerde garage kan warme lucht in uw huis in de zomer en toestaan ​​duur verwarmde lucht kan ontsnappen in de winter. U kunt R-tech isolatie installeren in uw garage in het weekend door het volgen van deze richtlijnen.

Als uw garage uitsteekt buiten uw huis en heeft geen isolatie, voeg de R-tech isolatie zowel garage muren en de garagedeur. Als de garage is opgenomen in het lichaam van het huis, voeg isolatie aan de externe wand garage en de garagedeur. In een geïsoleerde garage, hoeft u alleen maar toe te voegen R-tech schuim om de garagedeur terug. Meet zorgvuldig om het aantal 2 te bepalen door het 4-voet isolatiepanelen u nodig heeft. De 1 1/2 inch dik panelen zullen de garagedeur beste past.

Stap 1 – Bepaal de garage oppervlakte u moet Isoleer

Als uw garagedeur heeft een aantal ramen, meten en snijd dunne reepjes van de isolatie aan om hen heen te passen. Zet de isolatie strips op zijn plaats met zelfklevende klittenband. Snijd de grote panelen op de tafelcirkelzaag aan de segmenten van de garagedeur passen, en zet ze op hun plaats rond de randen van de deur eerst. Vul de rest van de deur met panelen die je hebt op maat gesneden.

Stap 2 – Snijd en Plaats de isolatiepanelen aan bij uw Garage Door Style

Als u nodig hebt om de isolatie te voegen aan de garage muren, moet u eerst een raster om de panelen op hun plaats te houden op te bouwen. Meet de muur gebied en koop voldoende multiplex strips om een ​​raster van 23 panelen te maken met 47 centimeter in omvang. U kunt vervolgens de isolatie secties zonder dat u elke trimmen aan het net te passen. Bevestig het rooster aan de muur boven en onder en over het midden van de muur op houten latten 1 1/2 inch dik, zodat de isolatie precies past in. Bevestig de dunne triplex strips in rechthoeken formaat zoals hierboven om de latten opgemerkt, met 1 inch nagels, verzinkt.

Stap 3 – Bereid een raster voor de Garage Wand Isolatie

Zet de isolatiesecties in de muur net vanaf de muur perimeter, dan in het centrum van het netwerk voor elke wand vullen. Maak de multiplex grid naar de isolatiepanelen met 1 inch nagels afwerking.

Stap 4 – Bevestig de isolatie

Deze isolatie baan zou moeten kosten minder dan $ 250, en zal snel betalen voor zichzelf in energiebesparing. R-tech polystyreenschuim wordt aanbevolen voor garages isoleren omdat het weerbestendig, lichtgewicht, bestand tegen scheuren en verkruimelen, en is gemakkelijk te hanteren. Dit schuim kan worden geïnstalleerd zonder het gebruik van giftige lijm of kleefstoffen, en is goedkoop, tegen een gemiddelde kostprijs van slechts $ 3,50 voor een 24 met 48 inch standaard blad.