hoe regenworm compost te gebruiken

Earthworm compost is een vorm van compost die u kunt maken en gebruiken in uw eigen huis of in de achtertuin. Deze vorm van compost is populair omdat het biedt een groot aantal mensen met de kans om hun eigen compost te maken. Zodra u dit compost hebt gemaakt, kan je je afvragen hoe je het kunt gebruiken. Er zijn eigenlijk verschillende manieren dat u aardworm compost effectief kan gebruiken. Hier zijn enkele van de verschillende manieren waarop je regenworm compost kunt gebruiken.

Een van de meest voorkomende toepassingen ringworm compost als mulch. Deze compost produceert een heel mooi mulch die vocht kan houden voor een lange periode van tijd, veel langer dan de meeste andere soorten mulch die je kunt kopen. Als u besluit om uw compost te gebruiken als een mulch, kun je beginnen met het verspreiden van het rond de buitenkant van planten, bomen en struiken en overal waar u normaal zou zetten mulch. Om dit te doen, moet u de compost in een emmer en schep het uit op zijn plaats.

Mulch

Een compost thee is een vloeistof die van nature uit de compost zelf. Dit is niet een thee die je daadwerkelijk zal drinken, maar een voedselrijk additief u kunt toepassen op planten. Om deze stof te maken, schep een deel van de compost in een emmer vol water. Als alternatief kunt u de compost te zetten in een jute zak en zet dan de zak in het water. Dit dient te gebeuren als u het water en de compost gescheiden te houden, maar je wilt het water mogelijk te maken om de voedingsstoffen die in de compost te krijgen.

compost Tea

Een andere mogelijke toepassing van voeren compost te gebruiken als tuinmest. Om dit te doen, kun je je schep gebruiken om te graven een deel van het vuil die al in de tuin. Dan kun je schep een deel van de compost naar beneden in het gat. Bedek de back-up met de reguliere bodem en plant uw tuin. Op dat moment moet de groenten in tuin zeer goed groeien. De compost zijn gehele nutriƫnten zetten in de bodem en het zal een drastische invloed op het succes van tuin algehele hebben.

tuin kunstmest

Een van de beste manieren die u aardworm compost kunt gebruiken is om uw tuin te bevruchten met het. Gras kan kieskeurig zijn, maar deze vorm van compost kan helpen groeien weelderige het hele jaar door. Om te solliciteren, kun je gewoon spreid het uit over het gebied dat u wilt bevruchten. Zij zal haar manier van werken naar beneden in het vuil en help uw gras over groeien dikker.

Yard kunstmest