hoe snoeischaar correct te gebruiken

Snoeischaar is niets meer dan een mooie naam voor een schaar. Dit type schaar wordt voornamelijk gebruikt voor het trimmen en snoeien bomen en struiken. Het snoeien van een boom of een struik op regelmatige intervallen te ontwerpen, zal helpen de totale groei, vorm en gezondheid. Een deskundige bloemist maakt ook gebruik ze regelmatig om bloemen in een vaas of in een boeket te regelen. Investeer in een goed paar snoeischaar. Ze gaan langer mee doen een betere baan op de bomen en struiken. Hier is een eenvoudige how-to op de juiste positie, het gebruik en de zorg voor uw snoeischaar.

Wachten tot het einde van het groeiseizoen begint. In de herfst maanden of wanneer de planten bereiken slaaptoestand podia, loop naar buiten en rond uw huis. Neem een ​​kijkje op de struiken en de bomen die uw woning flankeren of die zijn ontwikkeld als onderdeel van uw landschapsarchitectuur patroon. Beslis welke bomen, bus of planten moeten worden geknipt en gesnoeid.

Stap 1 – Survey uw tuin

De eenvoudigste manier om te onthouden wanneer aan te scherpen uw snoeischaar is elke gelegenheid u klaar bent om ze te gebruiken zijn. Een scherpe paar messen geeft een betere snede. Gebruik een fijne tand bestand naar het mes te scherpen. Houd het bestand in een hoek tegen het mes en voer het uit de buurt van uw lichaam langs de rand van het blad

Stap 2 – Scherp uw Shears

Neem een ​​paar tuinhandschoenen en leg ze op. Als het werken rond scherp en prikken struiken of bomen, zet een paar van veiligheidsbril op om uw ogen te beschermen.

Stap 3 – Bescherm uw handen en ogen

Houd de sectie of tak die u wilt stevig snijden in tussen je vingers. Zorg ervoor dat u niet te draaien of draai de tak. Met je andere hand, met de snoeischaar aan het bijkantoor snip. Dit zal een mooie schone snede te maken. Elke knip je maakt moet een schoon gesneden te zijn, omdat dit voorkomt beschadiging van de plant of struik. Trek niet aan de boomtakken. Maak een schone en gladde snede elke keer. Het kan vier of vijf delen te nemen om een ​​sectie of een boomtak volledig snoeien. Niet overprune uw vegetatie en niet uw takken niet te snijden tot in de kofferbak. Laat niet minder dan 2 inches van de lengte tussen de tak en de stam van uw boom of struik. Snoei dode takjes en spots van uw boom.

Stap 4 – Snoei uw voorouders of Bush

Spoel je snoeischaar met water uit de kraan of uw exterieur slang bib. Droog uw snoeischaar goed en bedek ze met hun beschermkap. Leg ze terug in uw tuin gereedschapskist of schuur. Vermijd het plaatsen van uw schaar op een plaats blootgesteld aan het weer en exterieur elementen. hen te beschermen tegen regen en vocht wordt voorkomen roesten.

Stap 5 – Maak uw Shears