hoe sperziebonen in companion planten te gebruiken

Sperziebonen zijn erg behulpzaam metgezel planten, omdat hun wortels gastheer bacteriën, die de bodem met stikstof verrijkt. De combinatie van specifieke groepen planten trekt nuttige insecten en vogels, uw tuin te beschermen tegen ongedierte. Bonen bieden ook het extra voordeel van het verrijken van de aarde. Combinatieteelt kan opleveren tot twee keer zo veel als individuele planten. Groene bonen worden beschouwd als een van de meest effectieve combinatie planten.

Plant groene bonen in je kruiden, bloemen, fruit of groente tuin aan de algehele groei van de plant. Sommige planten doen het bijzonder goed met groene bonen, zoals spinazie, maïs, erwten, sla, aubergine, rozemarijn, selderij wortelen, komkommers, aardbeien, aardappelen en dille. Aubergines zijn een bijzonder goede metgezel fabriek voor groene bonen, omdat ze af te weren Bean Kevers, die groene bonen kan vernietigen, terwijl de groene bonen af ​​te schrikken California Kevers, die aubergines kan aanvallen. Groene bonen zal ook helpen bij toerbeurt het planten, zoals de extra stikstof in de bodem zware gewassen zal ondersteunen het volgende jaar.

Plant Uw Green Beans

Groene bonen mag niet worden geplant in de buurt van planten die niet goed doen met extra stikstof, zoals tomaten, groene paprika’s, of chili pepers. Zij hebben ook niet goed doen in de buurt van bieten, bieslook, uien of knoflook, aangezien deze planten de boon steel kan stunt.

Uitzonderingen op de regel