hoe te behandelen kruipruimte geur

Kruipruimte geuren kan zich verspreiden naar de rest van het huis. Veel huizen zijn vaak gebouwd met een kruipruimte tussen de begane grond en de eerste verdieping. De bouwers dit te doen, zodat ze gemakkelijk toegang tot leidingwerk, elektrische bedrading, en andere home hulpprogramma’s kunnen hebben.

Je zult dit soort kruipruimte niet vinden in een huis dat een kelder heeft. Helaas zijn deze kruipruimtes hebben meestal een aarden vloer die vaak nat. Dit vocht kan schimmel en meeldauw veroorzaken te verschijnen, vervolgens het creëren van een geur.

Stap 1 – Beoordeel de Problem

Er zijn mogelijk verschillende oorzaken van kruipruimte geur. Onderzoek de kruipruimte direct. Een metalen of houten deur moet aanwezig zijn, en je moet in staat zijn om het goed sluiten. Als het niet veilig is, kan kruipruimte geuren ontsnappen in het huis,. Als het een vuile vloer, beoordeelt het vochtgehalte. Als er te veel waterdamp is het invoeren van de kruipruimte, kan het de voorwaarden die geschikt zijn voor schimmel en meeldauw te creëren. Hetzelfde geldt voor de betonnen vloer kruipruimte.

Stap 2 – Dirt Floor kruipruimtes

Aarden vloer kruipruimtes zijn de meest voorkomende. Om te voorkomen dat een kruipruimte geur van ontwikkeling, bedek de aarden vloer met een zeil. Weeg ze neer met sintelblokken om een ​​goede afdichting op het vuil te maken. Het zeil voorkomt dat waterdamp uit het invoeren van de kruipruimte. Meng een oplossing van 3 delen water op 1 deel bleekmiddel. Neem de oplossing in de kruipruimte en schrob de muren. Doet, doodt de schimmel. Zorg ervoor dat je een masker en handschoenen te dragen. Om verder te beschermen tegen geur, installeer isolatie tussen de balken van de vloer over de kruipruimte en voeg plastic zeilen naar de deur.

Stap 3 – Concrete Floor kruipruimtes

Veel huiseigenaren met betonnen vloer kruipruimte ze gebruiken als opslagruimte gebieden, die zowel goed als slecht kunnen zijn. Karton en andere materialen celluloid geworden beschimmeld en geven een schimmel geur toen nog in vochtige omgevingen. Verwijder dergelijke materialen en schrob de muren en vloeren met verdund bleekwater net als in stap 2. Gebruik een natte en droge winkel vacuüm om eventuele stilstaand water te verwijderen en een push bezem om naar de achterkant gebieden te krijgen. Isoleer de vloer overhead en plaats een luchtontvochtiger in de kruipruimte. Dit helpt droog het water in de kruipruimte en zal houdt waterdamp uit de lucht.