hoe te gebruiken het uitbreiden van schuim isolatie

Het gebruik van de uitbreiding van schuim isolatie zal zorgen voor een uitstekende isolatie in muren, plafonds of onder vloeren. Dit superieur product kan iets duurder dan glasvezel of losse-fill, cellulose producten, maar de lange levensduur zal meer dan compenseren voor de extra kosten. Het is zeer makkelijk te gebruiken, is snel handelen en zal zeer grondige isolatie waarde te bieden. Indien correct gebruikt, zal deze uitbreiding van schuim isolatie meer dan voldoende te vullen scheuren, ruimtes en vides binnen de muren, plafonds of onder vloeren.

Het is essentieel dat het werk niet is begonnen zonder het dragen van beschermende kleding. Draag een lange broek, een shirt met lange mouwen en een hoed. Gebruik oogbescherming, evenals een gecertificeerd en adequate respirator gezichtsmasker. Gebruik een goed paar rubber beklede maar flexibel handschoenen om alle materialen te verwerken. Maskeren korting op alle gebieden, met name elektrische apparatuur, cover ramen en alle items die moeten worden beschermd tegen de spray schuim isolatie. Met kunststof platen voor grotere gebieden te dekken.

Stap 1 – Draag beschermende kleding

Niet om te fijn een punt te zetten op veiligheid, maar het is de moeite waard om te weten dat het werken met sproeischuim jeuk en roodheid van de huid kan veroorzaken. Deze allergische reactie kan worden beperkt door het dragen veiligheidsuitrusting en kleding en douchen na het beëindigen van het spuiten van schuimisolatie.

Stap 2 – Lees de instructies goed

Het is essentieel dat een respirator worden gedragen die sproeien isolatie kan belangrijke medische ademhalingsproblemen en tijdelijke blindheid.

Stap 3 – Begin Isolatie Procedure

Wees er zeker van de instructies van de fabrikant zorgvuldig te volgen en vertrouwd bent met het proces van het gebruik van spuiten schuim isolatie voor het begin van elke toepassing. Voldoende tijd en materialen om elke sectie die geïsoleerd moet voltooien. In wezen, prep, gelden isolatie en opruimen elke sectie van de isolatie proces.

Plaats het expanderende schuim isolatie applicator ongeveer 20 inch van het gebied waarop het wordt toegepast. Begin met een conservatieve 1 inch kraal van de isolatie rond de omgeving en 2x4s de muur. Begin met ofwel een op en neer, of van links naar rechts te bewegen om zorgvuldig toe te passen van de isolatie op een uniforme wijze. Toepassingen van isolatieschuim isolatie moet conservatief, zodat droogtijd tussen elke toepassing voldoende dekking te garanderen is toegepast. Minder is beter in dit geval.

Wanneer de isolatie droog is, controleer dan de gebieden voor volledige dekking en vides. Vul de holtes naar behoefte, en verder als toereikend is. Gebruik geen meer isolatie dan nodig is niet van toepassing.

Trim overtollige schuim isolatie met het tapijt scheermes en het schoonmaken van het gebied zo goed mogelijk. De sleutel hier is geen enkele isolatie uitsteken teneinde de plaatsing van droge wand of blad rock beperken. Streef naar een flush montage muur van isolatie die ziet er goed uit en zal geschikt voor toepassingen van andere bouwmaterialen.