hoe te gebruiken plak de papieren behang

Met alle nieuwe decoreren ideeën zijn er vandaag de dag papier behang is nog steeds een van de favoriete manieren om een ​​kamer voor heel weinig geld, maar een beetje meer werk te versieren. Papier behang zal veel langer duren en blijven zitten wanneer anderen zoals vinyl weg zal pellen met de tijd en vocht. U kunt gaan in honderden oude huizen en herenhuizen en nog steeds zien de muur papier geplakt op de muren. Hoewel de meeste muren in woningen zijn niet bepaald eens moet je je patronen te plannen, zodat zij zo gelijkmatig mogelijk zal komen.

De patronen die je kiest zal waarschijnlijk niet overeen met perfect de eerste en de laatste strip je hangen, zodat je nodig hebt om uw eindpunt eerst kiezen. U zal willen de minst voor de hand liggende te maken. Hoe meer druk het patroon, zoals met bloemen en ontwerpen, hoe moeilijker aan te passen. En omdat de meeste huizen niet allemaal perfect rechte hoeken in de kamers, zijn ze niet peilen, moet u een loodlijn te krijgen op elke muur om de eerste strips dat u te hangen en dus al de volgende strips te markeren. Om een ​​schietlood lijn te trekken, neem de schietlood en de timmerman niveau. Meet de breedte van het behang en met behulp van het schietlood, overstag aan de muur 2 “meer dan en laat de bob te hangen. Markeer de muur daar, licht. Herhaal dit tot op de baseline.

Stap 1 – de lijnen instellen

Eerste snede en hang slechts één stuk op een moment aan te passen te zorgen dat de juiste lengtes voor een wedstrijd, recht of willekeurig zijn. Snijd vervolgens een aantal stroken in een tijd totdat je bij een object moet je speciale snit, zoals een raam of open haard. Na deze testritten bent u klaar om het papier daadwerkelijk op te hangen.

Stap 2 – Snij de strips

U hebt de prepasted soort behang gekocht. Nu moet je inwerken voor de aanbevolen tijd in wat lauw water. Halverwege de container te vullen met lauw water en losjes roll een strook papier, geklets kant naar buiten en onder te dompelen in het water voor de hoeveelheid tijd die je nodig hebt. Volg de instructies van de fabrikant over de vraag of je nodig hebt om de strip boeken of niet. Dit is vouwen het op een manier voorgesteld zodat het rusten, terwijl het de lijm absorbeert. Zet een lange vlakke ondergrond, zoals een tafel, naast de pan met water, trek de strip uit het water en leg het op de tafel met de afdrukzijde naar beneden. Dit is waar je het zal boeken als dat nodig is. U wilt het papier beginnen met de randen tegen de randen u loodrecht in op het beginpunt. Langzaam duwt de overkant en op en neer met je handen om op te hangen, zonder rimpels. Vervolgens met behulp van uw smoothing gereedschap gaan over het papier totdat alle luchtbellen zijn uit. Blijf doorgaan tot je klaar bent. Het is het beste om op te hangen in het daglicht. Als je moet later af te maken, hebben betrekking op de natte papieren en in de koelkast indien mogelijk.

Stap 3 – Opknoping de Paper