hoe te gebruiken toe te voegen decorlijst dozen schaduw

Shadow dozen kan worden gemaakt om persoonlijke items of bezittingen te houden. Het toevoegen van versiering sierlijsten rond de voorkant van je schaduw doos kan toevoegen uniciteit en de stijl van uw eigen. Trim molding maakt een sterke verklaring en fungeert als een kader rond de voorkant van de schaduw doos. U kunt vlekken of verf je decorlijst afhankelijk van de gewenste look en feel.

Selecteer de stijl van de trim vormen die u zou willen toevoegen aan je schaduw box. beits of verf voegen voordat het aan de schaduwdoos bevestigd.

Stap 1 – Prep Trim Molding

Meet de lengte van je schaduw doos zijden, en markeer die lengte van uw bekleding gieten. Waardoor er ruimte op de uiteinden voor hoek verstek bezuinigingen. Dit is de grootte van het afgietsel dat je zal moeten snijden. En zorg ervoor dat je een veiligheidsbril te dragen, gebruik je zaag om de trim gieten op maat gesneden om te passen de schaduw doos.

Stap 2 – Trim Molding Passend Shadow Box

Meet de hoek die nodig is voor de hoeken van de afwerklijst. De meest voorkomende hoek wordt gebruikt is een 90 graden rechte hoek. Het dragen van uw veiligheidsbril, draai de mijter zaagtafel naar de gewenste hoek en zet het vast met de tabel slot. Trek de mijter zag neer tegen het hout zonder te draaien op de zaag. Dit zal testen dat u het hout goed geplaatst onder het zaagblad. Pas als dat nodig is.

Stap 3 – Prep Uw verstekzaagmachine Cuts

Zet uw mijter zag en trek het blad naar beneden door uw molding te snijden. Herhaal dit totdat u alle de bezuinigingen op de stukken van trim moulding hebben gemaakt.

Stap 4 – Miter Cut Your Trim Molding

Leg een stuk van trim gieten op de top van een van de zijkanten van je schaduw doos om ervoor te zorgen dat het past en er is geen overlap. Plaats de andere stukken van de reis molding rond de randen van de schaduw doos om ervoor te zorgen dat alle gemijterde bezuinigingen juist zijn, en het moet iets van een omlijsting rond de schaduw doos vormen wanneer alle stukken worden samengevoegd.

Stap 5 – Controleer de Trim Molding Cuts

Met behulp van houtlijm, breng dan een dun laagje om de schaduw doos waar u wilt bekleding molding hechten. Druk op de trim gieten op zijn plaats. Met behulp van nagels afwerking, hamer de trim molding in de houten schaduw box frame. Bevestig de resterende stukken hout molding, ervoor te zorgen dat elk stuk aan een aan de rechte hoek en er geen openingen.

Stap 6 – Bevestig Trim Molding

Stap 7 – Maak de Trim Molding Installatie

Vul de nagel gaten met hout stopverf. Laat het hout stopverf een nacht drogen. Gebruik een fijn schuurpapier om weg te glad overtollig hout stopverf. Raak je verf of beits als dat nodig is.